Eksperter i haveanlæg nyanlæg haveservice

​Hos anlægsgartner Krøyer Voss i Roskilde ved Greve og Solrød tilbyder vi alt anlægsgartnerarbejde og havedesign.

Han hun og haven

Få et godt tilbud

  Hækkeklipning

  Haveservice

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller pleje af grønne arealer.

  Vi sidder klar ved tasterne til dine spørgsmål

  Nyt havedesign

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle?

  Nyanlæg og brolægning

  Nyanlæg

  Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.

  Din anlægsgartner ved Roskilde
  og omegn

  Æstetik og kvalitet i fokus 🌿

  Anlægsgartner ved Roskilde
  Haveslange

  ​Hos anlægsgartner Krøyer Voss i Roskilde ved Greve og Solrød, tilbyder vi alt anlægsgartnerarbejde og havedesign. Da vi har rigtig mange års erfaring som anlægsgartnere, går vi professionelt til enhver opgave, og vores team af dygtige medarbejdere udfører altid arbejdet i høj kvalitet.

  Afspil video

  Unikke haveideer og flair for det gode håndværk

  Anlægsgartnerfirmaet drives af Morten Voss og Helen Krøyer, som du kender fra haveprogrammet ”Han, Hun og Haven” på TV2. Og selvfølgelig alle deres virkelig dygtige faglærte anlægsgartnere.

  Firmaets anlægsgartnerteam af faglærte anlægsgartnere, du måske kender fra TV2, kendetegner sig ved lang erfaring og at have flair for det gode håndværk.

  De har kreeret et væld af både kreative og funktionelle haver bl.a. ved Roskilde, Greve og store dele af Sjælland. Det er et solidt udgangspunkt, når vi skal råde og vejlede vores kunder og når vi skal anlægge nye haver samt pleje etablerede haver og andre grønne områder.

  Vi har masser af gode og helt unikke ideer i ærmet, når vi skal komme med forslag til anlægning af haver. Vi kan tilbyde en bred vifte af havetyper såsom funktionelle, flamboyante og sansende haver osv.

  Som anlægsgartner ved Roskilde og omegn, har vi mange kunder i nærområdet (Solrød, Karlslunde og Greve), men med vores centrale placering løser vi mange opgaver på hele Sjælland bl.a. Holte, Virum, Køge osv.

  Havedesign og haveanlæg

  Fantasien sætter ingen grænser for os! Hvad med f.eks. helårs haver, wellnesshaver eller biohaver? Hos os kan du få en unik og personlig designet have.

  I samarbejde med vores kreative og lidt skøre havearkitekt Morten Voss, er du med i processen, når du ønsker et nyt og særligt havedesign.

  Vi har stor erfaring på dette område, og vi har designet et væld af haver til en lang række kunder gennem årene – bl.a. omkring Roskilde, Lyngby, Gentofte og på resten af Sjælland. 

  Morten Voss - anlægsgartner og havearkitekt

  Vi er eksperter inden for nyanlæg af haver. Vi har gerne fokus på, at haven skal være både funktionel og nem at passe. Vi hjælper dig med at vælge de rette planter og materialer, så haven vil holde sig smuk i mange år.

  Tømrerarbejde

  Ønsker du en ny flot træterrasse, nyt hegn, højbede, støttemur eller carport, så er det en opgave for os.

  Se nogle af vores flotte trækonstruktioner her.

  Haveservice

  Vi tilbyder i øvrigt service inden for grøn pleje og vi udfører haveservice, pleje og vedligeholdelse for alle typer af kunder, lige fra privatkunder til kommuner. Vi kan komme ad hoc, hver uge eller hver måned og det kan være til et fast månedligt beløb.

  Vores ydelser 🙌

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Dagmarsgade-billede

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.
  Græsplæner

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  anlægning af have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  belægningsarbejde

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

  Lyder det spændende?

  Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

  Haveanlæg i Virum 4

  Haveanlæg i Roskilde 4

  Haveanlæg i Holte 2

  Haveanlæg i Smørum

  Haveanlæg i Tune 2

  Haveanlæg i Hvidovre

  Haveanlæg i Virum 1

  Have i Herlev

  Have i Hedehusene

  Gårdsanering Nørrebro

  ​Tivoli Nimb​

  Haveanlæg i Vindinge 3

  Haveanlæg i Karlslunde 2

  Haveanlæg i Karlstrup

  Haveanlæg i Solrød

  Anlægsgartner og Havearkitekt på Sjælland

  danmarkskort over hvor vi arbejder som anlægsgartner

  Vi kører langt for vores glade kunder

  Hos Krøyer Voss kører vi til hele Storkøbenhavn samt mange af de omkringliggende byer på Sjælland. 
  Som anlægsgartner planlægger og udfører vi et stort udvalg af projekter i bl.a.

  Hvis ikke du er dækket på kortet, er du stadig meget velkommen til at kontakte os, og høre hvordan vi kan tilpasse os dit projekt.