Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Brolægger med stor erfaring inden for belægningsarbejde

Skal du have lavet en rigtig fed have? En have, der rykker? En have, der nytter? Og en have, der "lykker"? Så er det Anlægsgartner Krøyer Voss, du skal kontakte.

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Solrød.

Brolægger med fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

Vi har altid gode og unikke ideer til nyanlæg, som danner rammen om både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver. Det er et absolut must, at kvaliteten er i orden, og at du som kunde har en god oplevelse med vores brolægger.

Vores brolægger kan udføre enhver opgave med belægning, herunder både:

​​

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss kan vi også stå for en total opbygning af en ny have, hvor vi blandt andet står for:

Derudover tilbyder vi kyndig rådgivning og undervisning i både pleje af haver samt brolægning, hvor vores brolægger kommer ud og underviser dig i din egen have – alt imens haven etableres.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, samt rådgiver dig til en have, som emmer af både personlighed, kreativitet og kvalitet.

Hvad koster brolægning?

Uanset om det er en eksisterende kunde, der ønsker en reparation eller andet anlægsarbejde udført, eller en ny kunde, som ønsker et nyanlæg, har vi som brolægger altid fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da vi tror på, at kvalitet altid betaler sig, især på den lange bane.

Det kan med andre ord betale sig at få en veluddannet og fagkyndig brolægger til at stå for etableringen af dit nye anlæg, da du derved er sikret korrekt udført arbejde af høj kvalitet, som ikke skal laves om. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få en god pris.

Kontakt vores brolæggerfirma som har kunden i centrum

​Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 44 41 41 05 eller sende en e-mail til morten@kroeyervoss.dk, hvorpå vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​