Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Brolægger med stor erfaring inden for belægningsarbejde

Skal du have lavet en rigtig fed have? En have, der rykker? En have, der nytter? Og en have, der "lykker"? Så er det Anlægsgartner Krøyer Voss, du skal kontakte.

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

Vi har altid gode og unikke ideer til nyanlæg, som danner rammen om både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver. Det er et absolut must, at kvaliteten er i orden, og at du som kunde har en god oplevelse med vores brolægger.

Vores brolægger kan udføre enhver opgave med belægning, herunder både:

​​

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss kan vi også stå for en total opbygning af en ny have, hvor vi blandt andet står for:

Derudover tilbyder vi kyndig rådgivning og undervisning i både pleje af haver samt brolægning, hvor vores brolægger kommer ud og underviser i din egen have – alt imens haven etableres.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, samt rådgiver dig til en have, som emmer af både personlighed, kreativitet og kvalitet.

Brolægning med kunden i centrum

Uanset om det er en eksisterende kunde, der ønsker en reparation eller andet anlægsarbejde udført, eller en ny kunde, som ønsker et nyanlæg, har vi som brolægger altid fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser. 

Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da vi tror på, at kvalitet altid betaler sig, især på den lange bane.

Det kan med andre ord betale sig, at få en veluddannet og fagkyndig brolægger til at stå for etableringen af dit nyanlæg, da du derved er sikret korrekt udført arbejde af høj kvalitet, som ikke skal laves om.

Kontakt vores brolægger

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 44 41 41 05 eller sende en e-mail til morten@kroeyervoss.dk, hvorpå vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.​

Du kan finde mere inspiration under Tidligere projekter.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->