Han, Hun og Haven i Århus

​Haven i Århus var der allerede påbegyndt et større anlægsprojekt i, i forbindelse med en stor tilbygning til huset. Så jeg valgte at koncentrere mig om et område, nemlig legeplads til mænd, i form af putting-green og petanquebane.

Terrænet er meget skrånende, så vi udlagde 40 tons genbrugs beton for at rette op til vandret, herpå 5 cm. granitstenmel som blev afrettet meget fint uden at være helt vandret. Lidt terræn skal der være på en green ellers er det for nemt.​

​Til sidst udlagde vi en kvalitets kunstgræs, som ikke skal opfyldes med granulat.

Opbygningen til greenen er den samme som til petanque baner, så jeg valgte at den ene side blev en petanquebane, afgrænset af en liggende træstolpe. Højbedet blev lavet af palisede pæle, foret med fibertex og opfyldt med vækstmuld, herefter tilplantet som kan ses i plantelisten.

Herudover lagde vi 25 m2 Holmegårdssten som sti til huset.

Det var lidt af en udfordring at nå det til tiden, men vi gjorde det – igen – med 8 mand inkl. Helen og mig.​​

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

  • 44 41 41 05
  • morten@kroeyervoss.dk

Skriv til os

Vores ydelser 🙌

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure

​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Sketch af have, terrasse og grønne områder

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

Vand i haven

​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.

Terrassemiljø

​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

f

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

​Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Lyder det spændende?

Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

  • Baldersvej 19 ​4030 Tune​
  • Tlf.: 44 41 41 05
  • morten@kroeyervoss.dk