Forvandlet rækkehushave

I dette haveanlæg i Virum har Morten Voss designet og teamet har kreeret denne lille hyggelige rækkehushave.

Den har et ret enkelt stilrent design med en del fokus på detaljerne, som vi godt kan li´ at kredse lidt om. F.eks. stien ind til huset i forskudte trædesten. Samt terrassens afslutning i buer og former.

Terrassen er en aften terrasse, som er lavet af klinker Bretagne, som er en virkelig flot og stilren sten, der er rigtig lun og rar på bare tæer.

En fordel ved klinker er deres enormt lange holdbarhed. 

Og deres evne til at tåle højtryksspuling, salt, hårdt slid og får ikke flisepest.   

Vi har også lavet hegn, redskabsskur og carport. Dette bliver snart malet med en gennemsigtig teak farve som giver et mere eksklusivt look.

Vi har også lige monteret kobberlamper flere steder i haven. så jeg glæder mig til at se en masse billeder af haven by Night. Belysningen er ret avanceret. Der er timer, skumringsrelæ, føler osv. 

Der er i haven brugt svær supermuld, som sikrer rigtig god vækst i græs og planter, græsset skal slås 2 gange om ugen her i starten som der også kan ses på et af billederne som er 2 uger efter vi lagde det.

En lille have vi er rigtig godt tilfredse med.

Hold øje med nye billeder. 

Kontakt os og få et haveanlæg som du ønsker det

Er der noget vi går op i. så er det vores arbejde og service. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du får alt for pengene. Vi er eksperterne inden for haveanlæg, så hvorfor gå til andre? Du kan altid kontakte os på 44 41 41 05 eller skrive til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk.

Hold øje med nye billeder.

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.