Havearkitekt i Gladsaxe

Bor du i Gladsaxe og mangler hjælp til at få opfyldt din havedrøm? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Gladsaxe og omegn.

Vi tilbyder alt inden for havearkitekt

Står du og har en plantegning eller nogle ønsker, til hvordan din nye have skal se ud. Så kan vi både tilbyde 3D-visualisering, eller vi kan lave en simpel håndtegning. 
Vi har erfaring med hele processen fra start til færdig have, så du får lige præcis det du ønsker. 

Vores havearkitekter i Gladsaxe består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Det er en stor fordel at samle havearkitekt, design og udførsel ét sted.

Der kommer et samlet overblik og en god kommunikation med dig som kunde, hvilket er nemmere, så der ikke opstår misforståelser.
Vi har den erfaring, der kræver så alle trådene er samlet alt fra planlægning, design. Til vi imødekommer dine drømme og forventninger.

Vi færdiggør dit havedesign

Vi er med dig fra start til slut. Vi udfører vores arbejde, så der er tilfredshed fra vores kunder. 

Vi tilbyder også

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, så skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os, og så vil vi arrangere et fysisk møde. Her vil vi lytte til dine ønsker og krav, hvor vi ud fra dette kan lave en haveplan sammen. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, hvorefter vi sætter projektet i gang hvis du accepterer vores tilbud.

Mangler du inspiration?

Hvis du går og mangler lidt inspiration til hvad der kunne klæde din have, så kan du med fordel tjekke vores billedgalleri med vores tidligere projekter, hvor du har mulighed for at få nye idéer til dit eget haveprojekt.

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os