Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Han, Hun og Haven i Holbæk

​Herunder finder du billeder fra optagelserne til Han, Hun og Haven i Holbæk. Forrest ligger en haveskitse tegnet af Morten Voss, efterfulgt af en planteliste. Herefter billeder af personer og huse. På flere af billederne kan du klikke flere gange. Først til mellemstor, og derefter til fuld skærm.

En billedserie med blomsterbilleder ligger efter den første række.

Morten Skriver:

I Holbæk laver vi en terrasse i squareline fliser fra IBF på ca. 35 m2 med sorte kobsten, en belægning der giver et stramt mønster. Tiden var knap, men heldigvis var der i forvejen udlagt en god bund, så vi ikke behøvede at udlægge stabilgrus. Jeg valgte denne belægning, da den passer godt til huset.

​Jeg valgte at opsætte to hegnsfag af hassel med egetræsramme, som afskærmning mod den kommende garage, samt to store bødkerkrukker tilplantet med kæmpe Cannaer.

De eksisterende bede blev udvidet med supermuld og tilplantet med stauder, slyngplanter o.m.a. som kan ses i plantelisten.

Per og ven lavede selv et tehus, med nogle gamle vinduer fra en kirke som prikken over I'et.

Vi nåede det lige til tiden og jeg synes at haven blev rigtig god på kun en dag.​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​