Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Han, Hun og Haven i Strøby

Morten Skriver:

Haven i Strøby. En have der ligger tæt på vandet i smukke omgivelser. En stor græsplæne de var trætte af at slå hele tiden. Jeg valgte at lave en mere naturagtig have, hvor vi på en del af plænen plantede blomster og løg, således at græsset på denne del kun slås to gange pr år. Der vil være en stor afveksling af blomster gennem året.

​Vi etablerer dels en stor siddeplade med en rund hæk af roser og med borde og stole i centrum. En bålplads bliver lavet af pigsten omkredset af bøgehæk og med træstubbe som stole. En grim væg bliver tilplantet med slyngplanter og bundbeplantning. Der bliver desuden opsat et dejligt drivhus til det fremtidige haveliv. Se planterne i listen. og historien på tv2´s hjemmeside.​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​