Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Haveanlæg i Virum udført af et af vores kompetente teams

Morten Voss designet og teamet har kreeret denne en lille hyggelig rækkehushave.

Den har et ret enkelt stilrent design med en del fokus på detaljerne, som vi godt kan li´ at kredse lidt om. F.eks. stien ind til huset i forskudte trædesten. Samt terrassens afslutning i buer og former.

Terrassen er en aften terrasse, som er lavet af klinker Bretagne, som er en virkelig flot og stilren sten, der er rigtig lun og rar på bare tæer.

En fordel ved klinker er deres enormt lange holdbarhed. 

Og deres evne til at tåle højtryksspuling, salt, hårdt slid og får ikke flisepest.   

Vi har også lavet hegn, redskabsskur og carport. Dette bliver snart malet med en gennemsigtig teak farve som giver et mere eksklusivt look.

Vi har også lige monteret kobberlamper flere steder i haven. så jeg glæder mig til at se en masse billeder af haven by Night. Belysningen er ret avanceret. Der er timer, skumringsrelæ, føler osv. 

Der er i haven brugt svær supermuld, som sikrer rigtig god vækst i græs og planter, græsset skal slås 2 gange om ugen her i starten som der også kan ses på et af billederne som er 2 uger efter vi lagde det.

En lille have vi er rigtig godt tilfredse med.

Hold øje med nye billeder. 

Kontakt os og få et haveanlæg som du ønsker det

​​Er der noget vi går op i. så er det vores arbejde og service. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du får alt for pengene. Vi er eksperterne inden for haveanlæg, så hvorfor gå til andre? Du kan altid kontakte os på 44 41 41 05 eller skrive til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk.

Hold øje med nye billeder.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​