Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Anlægsgartner Gentofte, Lyngby og resten af Sjælland

​Hvis du synes, at haven trænger til en kærlig hånd, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ønsker at være din foretrukne anlægsgartner. Vi løser alle vores opgaver med et stort fokus på kvalitet og kreativitet. Uanset hvilke ønsker du har, så tager vi os af det. Vi tilbyder anlægsgartneri til firma og privat, og tager os med glæde af både store og små opgaver.

Kontakt anlægsgartneren her

Ring til tlf. 44 41 41 05 i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig som anlægsgartner i Lyngby og Gentofte - og resten af Sjælland.

Få din drømmehave

En have kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvis det hele er groet til. Det er hårdt arbejde at få ryddet haven, men endnu sværere at bygge den op igen. Det er her, at vi kommer ind i billedet. Med dig i centrum finder vi en plan for, hvordan din drømmehave skal se ud. Vi tegner, idéudvikler og skaber sammen rammerne for jeres fremtidige have. Hvis du har specifikke ønsker, så tøv ikke med at sige dem højt – næsten alt kan lade sig gøre.

Professionel anlægsgartner Lyngby, Gentofte - hele Sjælland

Vi arbejder altid professionelt og det vigtigste er, at du er tilfreds med det færdige projekt. Vi har tidligere medvirket i programmet ”Han, Hun og Haven” på TV2, hvor vi har vist vores håndværk og kreative sider. Vi kan hjælpe dig med at anlægge en helt ny have, rydde den gamle, designe, vedligeholde og meget mere. Hvis du har spørgsmål, står vi klar til at besvare dem.

​Kontakt os og få en uforpligtende snak

Leder du efter en professionel anlægsgartner i Lyngby eller Gentofte, hvor vi har særligt mange kunder, så er Anlægsgartner Krøyer Voss et oplagt valg. Sammen designer vi haven, som du ønsker den, og senere vil havearkitekterne føre planen ud i livet. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 41 41 05.​

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside