Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Anlægsgartner Gentofte, Lyngby og resten af Sjælland

Hvis du synes, at haven trænger til en kærlig hånd, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ønsker at være din foretrukne anlægsgartner. Vi løser alle vores opgaver med et stort fokus på kvalitet og kreativitet. Uanset hvilke ønsker du har, så tager vi os af det. Vi tilbyder anlægsgartneri til firma og privat, og tager os med glæde af både store og små opgaver.

Kontakt anlægsgartneren her

Ring til tlf. 44 41 41 05 i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig som anlægsgartner i Lyngby og Gentofte - og resten af Sjælland.

Få din drømmehave

En have kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvis det hele er groet til. Det er hårdt arbejde at få ryddet haven, men endnu sværere at bygge den op igen. Det er her, at vi kommer ind i billedet. Med dig i centrum finder vi en plan for, hvordan din drømmehave skal se ud. Vi tegner, idéudvikler og skaber sammen rammerne for jeres fremtidige have. Hvis du har specifikke ønsker, så tøv ikke med at sige dem højt – næsten alt kan lade sig gøre.

Professionel anlægsgartner Lyngby, Gentofte - hele Sjælland

Vi arbejder altid professionelt og det vigtigste er, at du er tilfreds med det færdige projekt. Vi har tidligere medvirket i programmet ”Han, Hun og Haven” på TV2, hvor vi har vist vores håndværk og kreative sider. Vi kan hjælpe dig med at anlægge en helt ny have, rydde den gamle, designe, vedligeholde og meget mere. Hvis du har spørgsmål, står vi klar til at besvare dem.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Leder du efter en professionel anlægsgartner i Lyngby eller Gentofte, hvor vi har særligt mange kunder, så er Anlægsgartner Krøyer Voss et oplagt valg. Sammen designer vi haven, som du ønsker den, og senere vil havearkitekterne føre planen ud i livet. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 41 41 05.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​