Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anlægsgartner Nordsjælland

Lyngby, Gentofte eller Nærum?

Trænger jeres nuværende have til en modernisering eller renovering, og ønsker I jer noget helt særligt, så kan vi tilbyde jer en samlet og unik løsning i høj kvalitet. Hos Anlægsgartner Krøyer Voss tilbyder vi projektering af haveanlæg med mulighed for personligt havedesign både i forbindelse med nyanlæg samt ved renovering af eksisterende haver.

Få din drømmehave

Med dig i centrum kan vi sammen skabe en unik have, der opfylder ønsker og behov i forhold til personlighed og funktionalitet. I samarbejde med vores havearkitekt Morten Voss, tegnes, idéudvikles og skabes rammerne for jeres fremtidige have, med fokus på jeres særlige ønsker og ideer.

Vi etableer alle former for beplantning, og vi har mange års erfaring, så næsten alt kan lade sig gøre. Vi har erfaring med alle former for haveanlæg, og vores dygtige team af anlægsgartnere løser altid vores opgaver med fokus på kvalitet og kreativitet, og vi er derfor sikre på, at vi også kan skabe jeres drømmehave.

Professionel anlægsgartner

Vi arbejder altid professionelt og det vigtigste er, at I er tilfredse med det færdige projekt.

I kan se nogle af vores unikke designs i bl.a. Nordsjælland under inspiration – tidligere projekter. Måske kender I os fra programmet ”Han, Hun og Haven” på TV2 (se ligeledes billeder herfra under inspiration), hvor vi har vist vores håndværk og kreative sider.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Om der skal anlægges en helt ny have eller den gamle skal renoveres, tilbyder vi altså både design og færdiggørelse af jeres haveanlæg. Vi udfører gerne både små som store projekter for private eller for virksomheder. Hvis I har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser altid frem til et nyt og spændende projekt.

Vi kommer også gerne hjem til dig, for at høre nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig på telefon 44 41 41 05.​
 

.​ 

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->