Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gårdsanering: Skab en oase midt i byen

En gårdsanering kan forvandle en trist og kedelig baggård til en grøn og indbydende oase. Vi lægger en plan for, hvordan vi skaber et dejligt gårdmiljø til dig, og når projektet er afsluttet, vil du ikke kunne genkende din gamle, kedelige gård.

Store som små opgaver

Hos Krøyer Voss arbejder vi hårdt for at give vores kunder personlige og unikke haveløsninger, herunder gårdsanering. Vi tager både imod mindre opgaver med sanering af små gårdhaver og større opgaver, hvor et stort boligkomplekse trænger til fornyelse og forbedring af gården.
Sammen finder vi den rigtige løsning

I forbindelse med ethvert projekt, vi tager på os, har vi altid en god dialog med vores kunde om, hvad der skal laves. Vi kommer med forslag til, hvordan vi kan foretage en optimal sanering, og sammen med kunden finder vi frem til den rigtige løsning. I sidste ende tager vi os af alt det praktiske omkring selve arbejdet.

Erfaring og kreativitet

Med masser af solid erfaring med anlægsgartnerarbejde er Krøyer Voss en pålidelig samarbejdspartner, når du skal have foretaget gårdsanering.

  • Kan rådgive om alt fra nyanlæg til pleje af grønne områder
  • Fagudlærte anlægsgartnere
  • Mere end 50 års erfaring
  • Kreative og fyldt med ideer og viden


God kontakt med kunderne

Kundekontakten og den gode dialog omkring ethvert projekt, stort som småt, er rigtig vigtige for os. Derfor gør vi os umage for at reagere så hurtigt som muligt på forespørgsler og for altid at overholde alle aftaler. Vi møder op til aftalt tid og holder vores kunder godt informeret igennem hele processen.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om gårdsanering eller om en af vores mange andre services, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 44 41 41 05 eller send os en mail på morten@kroeyervoss.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​