Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gårdsanering: Skab en oase midt i byen

​En gårdsanering kan forvandle en trist og kedelig baggård til en grøn og indbydende oase. Vi lægger en plan for, hvordan vi skaber et dejligt gårdmiljø til dig, og når projektet er afsluttet, vil du ikke kunne genkende din gamle, kedelige gård.

Store som små opgaver

Hos Krøyer Voss arbejder vi hårdt for at give vores kunder personlige og unikke haveløsninger, herunder gårdsanering. Vi tager både imod mindre opgaver med sanering af små gårdhaver og større opgaver, hvor et stort boligkomplekse trænger til fornyelse og forbedring af gården.
Sammen finder vi den rigtige løsning

I forbindelse med ethvert projekt, vi tager på os, har vi altid en god dialog med vores kunde om, hvad der skal laves. Vi kommer med forslag til, hvordan vi kan foretage en optimal sanering, og sammen med kunden finder vi frem til den rigtige løsning. I sidste ende tager vi os af alt det praktiske omkring selve arbejdet.

Erfaring og kreativitet

Med masser af solid erfaring med anlægsgartnerarbejde er Krøyer Voss en pålidelig samarbejdspartner, når du skal have foretaget gårdsanering.

  • Kan rådgive om alt fra nyanlæg til pleje af grønne områder
  • Fagudlærte anlægsgartnere
  • Mere end 50 års erfaring
  • Kreative og fyldt med ideer og viden

God kontakt med kunderne

Kundekontakten og den gode dialog omkring ethvert projekt, stort som småt, er rigtig vigtige for os. Derfor gør vi os umage for at reagere så hurtigt som muligt på forespørgsler og for altid at overholde alle aftaler. Vi møder op til aftalt tid og holder vores kunder godt informeret igennem hele processen.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om gårdsanering eller om en af vores mange andre services, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 44 41 41 05 eller send os en mail på morten@kroeyervoss.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->