Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Træterrasse af dygtig anlægsgartner

Anlægsgartner Krøyer Voss opfører træterrasser og terrasser i sten i området Roskilde, Greve og Solrød. Vi er klar til at hjælpe dig med at lave din terrasse efter dine ønsker og vi kommer med professionel rådgivning om materialer og indretning. 

Vi har mange års erfaring og en kvalitetsorienteret tilgang og ønsker at give vores kunder unikke løsninger til deres haver.

Terrassen er havens midtpunkt

Derfor er det vigtigt, at den bliver lavet omhyggeligt og at den passer godt til huset og haven. Ofte er på terrassen, du og din familie opholder sig mest i haven, så det er dejligt med en rigtig flot belægning af enten træ eller sten. 

Belægningen kan kombineres med store krukker, plantekasser, udekøkken, flotte beplantninger, vandsten, boblebad og meget andet 

– lige efter dine ønsker.

Terrasser skal opbygges med en god bund, så der ikke opstår sætninger, generelt skal der ca. 10 cm stabilgrus under belægningen. 

Hvis du i stedet for en træterrasse ønsker en terrasse af sten, kan du vælge mellem chaussésten, brosten, belægningssten, herregårdssten, fliser, sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

Skal vi lave din træterrasse?

Vi står klar til at lave din nye terrasse lige efter dine ønsker. Kontakt os og få en snak om mulighederne for din terrasse.

Ring til vores anlægsgartner på telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk for yderligere information.

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​