Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer. 

En træterrasse kan laves af flere typer af træ. Det bedste er hårdt træ som f.eks. en cumaru træterrasse, men selvfølgelig også det dyreste. Hårdt træ kan olieres, sådan at det beholder den mørke træfarve eller man kan lade være med at behandle det og det vil så blive smukt sølvgråt med tiden. Det samme gør sig gældende med en lærketræsterrasse. Som også holder godt og er lidt billigere.

En terrasse i trykimprægneret fyrretræ er nok det billigste og fungere også fint. Du kan evt. male træet med en transparent teak træbeskyttelse så ligner det lidt hårdt træ og du forlænger holdbarheden.

Bærekonstruktionen til en træterrasse skal selvfølgelig være lavet ordentligt på punktfundamenter og der må ikke være jordkontakt til lægterne.

Vi er den senere tid begyndt at skrue brædderne på med skråskruer (usynlige skruer) det er virkeligt pænt og holder bedre.

Se f.eks. dette lille klip

​Der er selvfølgelig utallige muligheder for valget af træsorter. Kontakt os for råd, vejledning og priser.

Du kan få mere inspiration under Tidligere projekter.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->