Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Haveservice fra Solrød til Roskilde og Greve - Hold din have pæn året rundt

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed. Hvis du gerne vil have hjælp til at holde haven eller de grønne områder vedlige, kan vi hos Anlægsgartner Krøyer Voss blandt andet tilbyde dig haveservice i Greve, Roskilde, Solrød- samt på resten af Sjælland, så du kan holde haven pæn hele året rundt.

Vi tilbyder forskellige typer haveservice

Vi har mange års erfaring inden for grøn pleje, og vi har i løbet af de sidste mange år udført haveservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder for:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Grundejerforeninger
  • Institutioner
  • Kommuner

Vi tilbyder flere forskellige former for haveservice. Det kan enten være, hvor vi kommer hver uge eller hver måned til et fast månedligt beløb. Den slags aftaler har vi både med boligselskaber, institutioner, virksomheder og private.

Se mere for inspiration her

Du kan også hyre os til at udføre haveservice fire gange om året, hvor vi gør din have klar til den kommende årstid. Denne type service benyttes primært af private, men din virksomhed eller boligforening kan selvfølgelig også benytte sig af tilbuddet.​ Du kan læse mere om vores forskellige typer aftaler her.​

Vi er din fleksible samarbejdspartner

Det kan for mange virke som en uoverkommelig opgave at gå i gang med haven – ikke mindst på grund af den tid, maskineri og økonomi, der skal lægges i arbejdet.

Vi tilbyder derfor pleje af grønne områder, hvor vi ved få midler som for eksempel beskæring, græsslåning, kantstikning og hækkeklipning, kan forme din have til et afslappende, grønt paradis.​

Vi tilbyder vedligeholdelse og pleje på mindst fire forskellige måder:

  1. Pleje af større grønne områder ud fra en plejeplan til fast månedlig pris.
  2. Fire gange årlig grøn pleje for mindre grønne områder ud fra en fast serviceaftale.
  3. Haveundervisning v/Helen eller Morten samt en tredje anlægsgartner. Vi giver haven en overhaling, samtidig med at du undervises i korrekt og nem havepleje.
  4. Enkeltstående opgaver vedrørende pleje af grønne områder for private og mindre grønne områder for virksomheder og boligforeninger.
​​​

Hvad er så optimal vedligeholdelse og pleje af grønne områder?

Kort sagt kan det siges, at et grønt område skal passe ind i den ånd, den er blevet anlagt og til en pris, der på sigt er den billigste i respekt for førnævnte. Det vil sige, at man skal respektere den måde, hvorpå anlægget er blevet anlagt, så beplantningerne passes, som det er tiltænkt. Det kan dog for ikke fagkyndige være svært at gennemskue den optimale grønne pleje og haveservice. Derfor står vi klar til at hjælpe dig.

Få en individuel aftale om haveservice hos os

Når du hyrer os til at stå for din haveservice, aftaler vi altid på individuel basis, hvad der skal laves i haven. Det er meget forskelligt, hvilken form for service der ønskes, og derfor bruger vi ikke en standardformular til at udføres vores arbejde fra.

Få en fast plejeaftale på haveservice 4 gange om året

Klik her for at få en aftale

Ring til os på telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​​

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1.​ Fast månedlig aftale

​Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort grønt område, som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Læs mere

2. Fast aftale - 4 gange om året

En anden måde, hvorpå vi udfører pleje af mindre grønne områder hos bl.a. private, mindre virksomheder, institutioner m.m. i både Greve, Roskilde, Solrød og omegn.

Læs mere

3.​ Haveundervisning i pleje af grønne områder

En tredje måde, vi kan tilbyde pleje af haver på, er via haveundervisning i kundens egen have.

Læs mere

4.​ Enkeltstående opgaver

En fjerde måde, hvor vi tilbyder pleje af grønne områder på, er hvor vi kommer ud til en enkelt opgave og giver et grønt område en overhaling.

Læs mere

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->