Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Pleje af grønne områder udføres med stor ekspertise

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss er vores primære arbejdsområde pleje af grønne områder for kunder i Køge, Greve, Roskilde, Solrød og omegn.

Vi har mange års erfaring inden for grøn pleje, og vi har i løbet af de sidste mange år udført haveservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder for:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Grundejerforeninger
  • Institutioner
  • Kommuner

Vedligehold din have med pleje af grønne områder

Én ting er at få lavet et flot havedesign, men hvis haven ikke bliver passet og plejet, kan det hurtigt komme til at se trist ud. Med grøn pleje vil dit haveanlæg altid fremstå fra sin flotteste og mest velholdte side, og med vores haveservice kan du lade os stå for al pleje af grønne områder og blot nyde synet af din have.

Vi er din fleksible samarbejdspartner

Det kan for mange virke som en uoverkommelig opgave at gå i gang med haven – ikke mindst på grund af den tid, maskineri og økonomi, der skal lægges i arbejdet.

Vi tilbyder derfor pleje af grønne områder, hvor vi ved få midler som for eksempel beskæring, græsslåning, kantstikning og hækkeklipning, kan forme din have til et afslappende, grønt paradis.​

Vi tilbyder vedligeholdelse og pleje på mindst fire forskellige måder:

  1. Pleje af større grønne områder ud fra en plejeplan til fast månedlig pris.
  2. Fire gange årlig grøn pleje for mindre grønne områder ud fra en fast serviceaftale.
  3. Haveundervisning v/Helen eller Morten samt en tredje anlægsgartner. Vi giver haven en overhaling, samtidig med at du undervises i korrekt og nem havepleje.
  4. Enkeltstående opgaver vedrørende pleje af grønne områder for private og mindre grønne områder for virksomheder og boligforeninger.
​​

Hvad er så optimal vedligeholdelse og pleje af grønne områder?

Kort sagt kan det siges, at et grønt område skal passe ind i den ånd, den er blevet anlagt og til en pris, der på sigt er den billigste i respekt for førnævnte. Det vil sige, at man skal respektere den måde, hvorpå anlægget er blevet anlagt, så beplantningerne passes, som det er tiltænkt. Det kan dog for ikke fagkyndige være svært at gennemskue den optimale grønne pleje og haveservice. Derfor står vi klar til at hjælpe dig.

Få et tilbud på grøn pleje

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på pleje af grønne områder i Roskilde, Køge, Solrød og omegn, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 44 41 41 05 eller sende en e-mail til morten@kroeyervoss.dk.

​​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1.​ Fast månedlig aftale

​Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort grønt område, som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Læs mere

2. Fast aftale - 4 gange om året

En anden måde, hvorpå vi udfører pleje af mindre grønne områder hos bl.a. private, mindre virksomheder, institutioner m.m. i både Greve, Roskilde, Solrød og omegn.

Læs mere

3.​ Haveundervisning i pleje af grønne områder

En tredje måde, vi kan tilbyde pleje af haver på, er via haveundervisning i kundens egen have.

Læs mere

4.​ Enkeltstående opgaver

En fjerde måde, hvor vi tilbyder pleje af grønne områder på, er hvor vi kommer ud til en enkelt opgave og giver et grønt område en overhaling.

Læs mere

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​