Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Enkeltstående opgaver

En fjerde måde, hvor vi tilbyder pleje af grønne områder på, er, hvor vi kommer ud til en enkelt opgave og giver et grønt område en overhaling. Det kan være både hos private, virksomheder og offentlige institutioner og af forskelligt omfang i for eksempel Roskilde, Solrød og Greve.

Dette er en løsning inden for grøn pleje og haveservice, som med fordel kan benyttes af private små og mindre virksomheder samt boligforeninger, som ikke har en decideret plejeaftale, men som blot skal have ordnet de grønne områder i ny og næ, og ellers selv står for den grønne pleje.

Effektive og flotte haveløsninger

De fleste parcelhushaver kan vi nå med haveservice på én dag. Ved mindre haver kan det dog gå hurtigere, ligesom det med større haver kan kræve lidt længere tid.

Vi ankommer med en velpakket bil og to mand, og så går vi ellers i gang med haveservice af hele det grønne område, hvor vi luger, klipper, fejer osv. Når vi er færdige har du et flot nyt haveområde.

Prisen for denne løsning inden for pleje af grønne områder er inkl. 2 mand en hel dag samt servicevogn og bortkørsel af haveaffald.

Samlet pris (Inkl. moms): 8.000,-

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​