Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Enkeltstående opgaver

En fjerde måde, hvor vi tilbyder pleje af grønne områder på, er, hvor vi kommer ud til en enkelt opgave og giver et grønt område en overhaling. Det kan være både hos private, virksomheder og offentlige institutioner og af forskelligt omfang i for eksempel Roskilde, Solrød og Greve.

Dette er en løsning inden for grøn pleje og haveservice, som med fordel kan benyttes af private små og mindre virksomheder samt boligforeninger, som ikke har en decideret plejeaftale, men som blot skal have ordnet de grønne områder i ny og næ, og ellers selv står for den grønne pleje.

Effektive og flotte haveløsninger

De fleste parcelhushaver kan vi nå med haveservice på én dag. Ved mindre haver kan det dog gå hurtigere, ligesom det med større haver kan kræve lidt længere tid.

Vi ankommer med en velpakket bil og to mand, og så går vi ellers i gang med haveservice af hele det grønne område, hvor vi luger, klipper, fejer osv. Når vi er færdige har du et flot nyt haveområde.

Prisen for denne løsning inden for pleje af grønne områder er inkl. 2 mand en hel dag samt servicevogn og bortkørsel af haveaffald.

Samlet pris (Inkl. moms): 8.000,-

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->