Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Haveundervisning i pleje af grønne områder

En tredje måde, vi kan tilbyde pleje af haver på, er via haveundervisning i kundens egen have. Her har du en unik mulighed for at få sat haven i stand og blive undervist af enten Helen eller Morten samt endnu en dygtig anlægsgartner.

Trænger haven til en overhaling? Er den groet dig lidt over hovedet og er du rådvild i forhold til, hvordan du bedst muligt griber pasningen af din have an? Så er der for alvor hjælp at hente her. Vi ankommer med en ladvogn fuldt med gartnerværktøj og maskiner, hvor vi igennem en hel dag giver din have en overhaling samtidigt med, at vi underviser dig i plejen og pasningen af haven.

Personlig og aktiv undervisning

Ved ankomsten tager vi en hurtig snak med dig om, hvad du ønsker, der skal gøres samt hvad du ønsker at blive undervist i. Når dette er på plads, går vi i gang med det fælles havearbejde, hvor vi side om side ordner haven.

Vi viser dig, hvordan du passer din have på en let måde og indvier dig i forskellige teknikker, som kan forsimple og lette havearbejdet for dig i fremtiden. Vi gennemgår derudover dit værktøj og rådgiver dig til, hvad du evt. bør anskaffe dig.​

Har du spørgsmål undervejs, er du meget velkommen til at stille dem og når dagen er omme vil du have lært følgende:

  • At klippe din hæk lige
  • Lugning af dine bede (uden at ligge på knæ dagen lang)
  • Korrekt beskæring af buske og træer
  • Fået overblik over planter og korrekt pasning af disse
  • Korrekt pleje af belægninger
  • Samt meget mere.

I det hele taget lærer du at passe din have på en langt nemmere måde og inden vi kører igen, vil du have fået en super flot have og du vil have lært en masse om din have og grøn pleje.

Hvad koster det?

Prisen er baseret på en arbejdsdag med Helen samt én anlægspartner (dvs. 15 arbejdstimer).

Samlet pris (inkl. moms): 9.900,-

Prisen er inkl. køreturen til og fra kunden, besøget på genbrugspladsen med haveaffald, servicevogn med maskiner, redskaber og værktøjer til det meste. Prisen betales, når dagen og arbejdet er omme.​​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​