Anlægsgartner i Solrød

Bor du i Solrød og mangler hjælp til at renovere/pleje din have? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Solrød og omegn.

Vi tilbyder alt inden for anlægsgartnerarbejde

Mangler du professionel hjælp fra en anlægsgartner i Solrød til at få opfyldt din drøm om en flot og velorganiseret have? Hos Krøyer Voss tilbyder vi professionel anlægsgartnerarbejde til alle slags haver. Vi bestræber os på at være de bedste i branchen inden for havearbejde, hvor vi tilbyder både store og små opgave, og både til private og erhverv. Så uanset om du ønsker hjælp til at få plejet nogle af dine grønne områder, eller om du har store drømme om en helt ny have, så kan vi finde en løsning til dig.

Vores anlægsgartnere i Solrød

Vores anlægsgartnere i Solrød består af kompetente og faglærte anlægsgartnere, som konstant holder fokus på slutresultatet i et haveprojekt. Vi er meget bevidste omkring, at det i sidste ende er kunden der skal være 100% tilfreds med resultatet, og derfor sørger vores medarbejdere altid for at forventningsafstemme med kunden inden projektet sættes i gang.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

 

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

Alt du skal gøre for at få startet et haveprojekt med os er, at kontakte os enten telefonisk eller via kontaktformularen. Her får vi snakke kort om et potentielt projekt og få opsat et møde. Til mødes vil vi i fællesskab udarbejde en haveplan, hvorefter vi vil give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du takker ja til vores tilbud, vil vi begynde haveprojektet med det samme.

Mangler du inspiration?

Det kan være svært at forestille sig præcis hvordan ens have skal se ud, eller hvilke ting der kunne passe godt til sin have. Heldigvis har vi et stort galleri med billeder af vores tidligere haveprojekter, som du kvit og frit kan drage inspiration og idéer fra til dit eget projekt.

Lækker terrasse af cumarutræ, anlægsgartner solrød

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os