Inspiration til Haven

Se et udpluk af de mange flotte haver vi har lavet

Inspiration til haven derhjemme

Har du brug for inspiration til haven? Mangler du idéer og vil du gerne se vores arbejde med haveanlæg og nyanlæg? Så er du kommet til det rette sted!

Nederst på siden finder du billeder af vores mange projekter fra b.la. Roskilde, Greve, Solrød og Gentofte. Vores dygtige team af anlægsgartnere tilbyder selvfølgelig grundig rådgivning/vejledning i forbindelse med nyanlæg eller anlæg af have til inspiration og ønsker du/I noget helt særligt og unikt, tilbyder vi også nyt havedesign. Se vores havedesignside 

 

Haveanlæg inspiration

Dit behov kan også være mere enkelt og derfor giver det også god mening, at kigge efter mere minimalistiske haveanlæg som inspiration. 

En stor dejlig terrasse i sandsten, en græsplæne med nedgravet trampolin samt en robotplæneklipper er en ganske populær løsning hos den travle børnefamilie. Der er et væld af kombinationsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Uanset hvad du drømmer om, så håber vi, du kan finde en masse haveanlæg til inspiration til dit projekt (stort som småt) her i vores billedgalleri. Og husk vi er altid klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig om netop dit haveanlæg.

Vi er med igennem hele processen

Vi stræber altid efter at skabe haveanlæg, der både matcher kundens personlighed og behov for funktionalitet. Om du er mest til et minimalistisk haveanlæg eller måske til det mere romantiske med tæt beplantning, blomster og smalle stier, så er vi som anlægsgartnere specialister i, gennem et tæt samarbejde med dig, at finde den helt rigtige løsning. Derfor kan du også på denne side finde en masse haveanlæg til inspiration, så du kan lade dig blive inspireret og få gode idéer til udformningen af din have. Som en helt afgørende del af Krøyer Voss udfører vi hele arbejdsprocessen – fra inspiration, rådgivning og planlægning til det færdige haveanlæg.
Vi hjælper dagligt med vejledning og inspiration til haveanlæg over hele Sjælland. Med vores mange års erfaring og et utal af spændende haveprojekter bag os, er vi særdeles godt klædt på til at finde netop den løsning du drømmer om.

Som nogle af de eneste i landet tilbyder vi ikke blot den egentlige planlægning og design af haven, men derudover også selve udførelsen. Fordi vi har været en del af vejledningen og inspirationen til haveanlægget, ved vi også præcis, hvordan projektet skal følges til dørs. Kort sagt giver det altid en nemmere og mere gnidningsfri oplevelse for vores kunder.

Ikke nok med at vi kan arbejde og koordinere hurtigt og effektivt, kan vi også nemmere holde en direkte kommunikation til kunden, som til enhver tid kan følge fremskridt med haveanlægget.

Klik på billederne herunder for yderligere inspiration fra forskellige Haveanlæg på Sjælland

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.