Inspiration til Haven

Se et udpluk af de mange flotte haver vi har lavet

Inspiration til haven derhjemme

Har du brug for inspiration til haven? Mangler du idéer, og vil du gerne se vores arbejde med haveanlæg og nyanlæg? Så er du kommet til det rette sted!

Nederst på siden finder du billeder af vores mange projekter fra b.la. Roskilde, Greve, Solrød og Gentofte. Vores dygtige team af anlægsgartnere tilbyder selvfølgelig grundig rådgivning/vejledning i forbindelse med nyanlæg eller anlæg af have til inspiration, og ønsker du/I noget helt særligt og unikt, tilbyder vi også nyt havedesign. 

Vi stræber altid efter at skabe haveanlæg, der både matcher kundens personlighed og behov for funktionalitet. Om du er mest til et minimalistisk haveanlæg, eller måske til det mere romantiske med tæt beplantning, blomster og smalle stier, så er vi som anlægsgartnere specialister i, gennem et tæt samarbejde med dig, at finde den helt rigtige løsning. Derfor kan du også på denne side finde en masse haveanlæg til inspiration, så du kan lade dig blive inspireret og få gode idéer til udformningen af din have.

Haveanlæg inspiration

Dit behov kan også være mere enkelt, og derfor giver det også god mening at kigge efter mere minimalistiske haveanlæg som inspiration. 

En stor dejlig terrasse i sandsten, en græsplæne med nedgravet trampolin samt en robotplæneklipper er en ganske populær løsning hos den travle børnefamilie. Der er et vælg af kombinationsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Uanset hvad du drømmer om, så håber vi, du kan finde masse haveanlæg til inspiration til dit projekt (stort som småt) her i vores billedgalleri. Og husk vi er altid klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig om netop dit haveanlæg.

Klik på Haveanlæggene herunder for yderligere inspiration

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

  • 44 41 41 05
  • morten@kroeyervoss.dk

Skriv til os

Vores ydelser 🙌

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure

​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Sketch af have, terrasse og grønne områder

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

Vand i haven

​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.

Terrassemiljø

​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

f

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

​Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Lyder det spændende?

Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

  • Baldersvej 19 ​4030 Tune​
  • Tlf.: 44 41 41 05
  • morten@kroeyervoss.dk