Om Anlægsgartner Krøyer Voss

Anlægsgartner Krøyer Voss ejes og drives af Morten Voss og Helen Krøyer

Med det formål at skabe og designe funktionelle og individuelle haveløsninger med fokus på det kreative og smukke, og med en enkel opbygning af haven med en minimal vedligeholdelsesindsats, startede Morten Voss anlægsgartner virksomhed i 2003

Ideen var at skabe haver, der kunne opfylde alle funktioner til et lykkeligt udeliv – på terrassen, med gæsterne i grillområdet/loungeområdet, til boldspil med ungerne, til meditation i stillehaven, altså den fuldendte have i et koldt og vådt klima som Danmark.

Morten Voss og Helen Krøyer har tilsammen 56 års erfaring som udlærte anlægsgartnere.

Vi har med andre ord et solidt udgangspunkt og en stor mængde uddannelses- og erfaringsbaseret viden i forbindelse med anlæggelse af haver, afledning af regnvand, design af have, vedligeholdelse osv. osv.

Vi har gennem årene lavet et utal af flotte haver og hjulpet mange med at opfylde deres havedrømme.

Vi har bl.a. lavet 36 haveprogrammer på TV2.

medarbejdere
Vi arbejder sammen hos Krøyer Voss

Skriv til os

  Medarbejdere

  Til at hjælpe os har vi selvfølgelig dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i at lave kvalitets og kreativt anlægsgartnerarbejde til vores kræsne kunder.

  Herunder sætter vi en ære i at uddanne nye dygtige anlægsgartnere, som har en bred kompetence i fagets mange håndværksmæssige udfordringer.

  Vi sidder klar ved tasterne

  Morten Voss

  Mester - Udlært anlægsgartner, Ejer

  Helen i færd med belægning

  Helen Krøyer

  Udlært Anlægsgartner, Ejer

  Trine

  Landskabsarkitekt

  Ib

  Udlært Anlægsgartner

  Jeppe

  Udlært Anlægsgartner

  Mikkel

  Tømrer og udlært anlægsgartner

  Larisha

  Udlært grøn Anlægsgartner

  Henrik

  Udlært Tømrer

  René

  Udlært Anlægsgartner og maskinfører

  Tobias

  Anlægsgartnerlærling

  Lo

  Anlægsgartnerlærling

  Michelle

  Anlægsgartnerlærling

  Gartnere med liv og sjæl

  At være anlægsgartner er en livsstil og Helen Krøyer og Morten Voss lever og ånder for deres arbejde. Begge er fagudlærte anlægsgartnere og har erfaring med anlæggelsen af både større og mindre haveanlæg og driftssager.

  Den friske luft, det hårde arbejde og evnen til at forvandle haveruiner til kundens private haveparadis, for herefter se hvilken glæde det giver kunden, bekræfter Helen Krøyer og Morten Voss om, at deres arbejde gør en forskel og er af stor betydning.

  Kontakt Helen Krøyer og Morten Voss i dag

  For yderligere information Krøyer Voss er du meget velkommen til at ringe på telefon 44 41 41 05 eller skrive en mail til morten@kroeyervoss.dk.

  Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender enten Helen Krøyer eller Morten Voss tilbage med svar hurtigst muligt.​