Haveanlæg inspiration

Hvis du har brug for inspiration til et kommende haveanlæg eller til nyanlæg som indkørsel, brolægning eller måske en flot ny terrasse? Så kan vi hos Anlægsgartner Krøyer Voss ved Roskilde og Greve hjælpe dig godt på vej.

Nederst her på siden under ”tidligere projekter” finder du en masse billeder af vores arbejde med haveanlæg rundt omkring på Sjælland (f.eks. Roskilde, Greve, Karlslunde og Gentofte) Hvor du kan få inspiration og ideer til dit eget haveprojekt.

Som selvstændige anlægsgartnere gennem mange år, har vi rigtig god erfaring både med havedesign og udførelse af haveanlæg. Det er vigtigt for os, at du får lige præcis den have, som du drømmer om og som passer til dine behov og ønsker. Mange af vores projekter er designet af Morten Voss og herefter udført af vores dygtige anlægsgartnerteam. Måske kender du os fra tv-programmet ”Han, Hun og Haven? ”

 

Han, Hun og haven

Hvis du gerne vil opleve, hvordan vi skabte en masse smukke og unikke haver gennem de 31 tv-programmer Han, Hun og Haven, så kan du stadig finde afsnittene på TV2 Play.

Vi har også samlet lidt billeder derfra her på siden, hvor du ligeledes kan finde inspiration til dit helt eget haveanlæg

Video og havetips

Her kan du finde små filmklip med gode havetips samt inspiration til ”gør det selv” projekter, som vi håber du kan drage nytte af. Klippene linker videre til YouTube, så husk at vende tilbage til vores side efterfølgende for mere information. Vi laver somme tider nye klip, så husk at kigge ind engang i mellem. 

Du kan finde mere inspiration under Tidligere projekter.

Vores ydelser

Hegn

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

Støttemure

Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Havebillede - Anlægsgartner 4

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

vand i haven

Vand i haven

At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
terrasser

Terrassemiljø

Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
Billede af pæn have

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
opsætning af hegn

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
nyetablering af haver

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

terrasser

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

træterrasser

Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
havedesign af havearkitekt

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Havebillede - Anlægsgartner

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.