Kroyer Logo

Pleje af grønne områder

Haveservice fra Solrød til Roskilde og Greve - Hold din have pæn året rundt

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Hvis du gerne vil have hjælp til at holde haven eller de grønne områder vedlige, kan vi hos Anlægsgartner Krøyer Voss blandt andet tilbyde dig haveservice i Greve, Roskilde, Solrød- samt på resten af Sjælland, så du kan have en pæn have hele året rundt.

Vi tilbyder flere forskellige services – måske kan vi også hjælpe dig med holde din have eller anlæg.

 

Skriv til os

  Fast årlig
  plejeaftale

  Vi kommer ordner din grønne oase året rundt. Her er det en fast pris pr. måned hele året.

  Besøg 4 gange
  om året

  Vi kommer 4 gange om året og står for blandt andet hækklipning, beskæring og andre opgaver

  Enkeltstående
  opgaver

  Enkelte opgaver som at give et grønt område en overhaling, fælde træer, beskære eller andet.

  Vi tilbyder forskellige typer haveservice

  Vi har mange års erfaring inden for grøn pleje og vi har i løbet af de sidste mange år udført haveservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder for private, virksomheder, grundejerforeninger, institutioner og kommuner.

  Vi tilbyder flere forskellige former for haveservice. Det kan enten være, hvor vi kommer hver uge eller hver måned til et fast månedligt beløb.

  Du kan også hyre os til at udføre haveservice fire gange om året, hvor vi gør din have klar til den kommende årstid.

  Denne type service benyttes primært af private, men din virksomhed eller boligforening kan selvfølgelig også benytte sig af tilbuddet.​ Du kan læse mere om vores forskellige typer aftaler her.​

  Står du med en opgave i haven eller dit anlæg som ikke er til at overkomme kommer vi også ud og hjælper med enkeltstående opgaver efter behov.

  Det kan for mange virke som en uoverkommelig opgave at gå i gang med haven – ikke mindst på grund af den tid, maskineri og økonomi, der skal lægges i arbejdet.

  Vi tilbyder derfor pleje af grønne områder, hvor vi ved få midler som for eksempel beskæring, græsslåning, kantstikning og hækkeklipning, kan forme din have til et afslappende, grønt paradis.​

  Anlægsgartner Krøyer Voss -
  din have skal da passes af os

  Få en personlige og individuel aftale om haveservice hos os

  Kort sagt kan det siges, at et grønt område skal passe ind i den ånd, den er blevet anlagt og til en pris, der på sigt er den billigste i respekt for førnævnte.

  Det vil sige, at man skal respektere den måde, hvorpå anlægget er blevet anlagt, så beplantningerne passes, som det er tiltænkt. Det kan dog for ikke fagkyndige være svært at gennemskue den optimale grønne pleje og haveservice. Derfor står vi klar til at hjælpe dig.

  Når du hyrer os til at stå for din haveservice, aftaler vi altid på individuel basis, hvad der skal laves i haven. Det er meget forskelligt, hvilken form for service der ønskes og derfor bruger vi ikke en standardformular til at udføres vores arbejde ud fra.

  Din anlægsgartner ved Roskilde og omegn

  ​Hos anlægsgartner Krøyer Voss i Roskilde ved Greve og Solrød, tilbyder vi alt anlægsgartnerarbejde og havedesign. Da vi har rigtig mange års erfaring som anlægsgartnere, går vi professionelt til enhver opgave, og vores team af dygtige medarbejdere udfører altid arbejdet i høj kvalitet.