Pleje af grønne områder

Haveservice fra Solrød til Roskilde og Greve - Hold din have pæn året rundt

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Hvis du gerne vil have hjælp til at holde haven eller de grønne områder vedlige, kan vi hos Anlægsgartner Krøyer Voss blandt andet tilbyde dig haveservice i Greve, Roskilde, Solrød- samt på resten af Sjælland, så du kan have en pæn have hele året rundt.

Vi tilbyder flere forskellige services – måske kan vi også hjælpe dig med holde din have eller anlæg.

 

Skriv til os

  Fast årlig
  plejeaftale

  Vi kommer ordner din grønne oase året rundt. Her er det en fast pris pr. måned hele året.

  Besøg 4 gange
  om året

  Vi kommer 4 gange om året og står for blandt andet hækklipning, beskæring og andre opgaver

  Enkeltstående
  opgaver

  Enkelte opgaver som at give et grønt område en overhaling, fælde træer, beskære eller andet.

  Vi tilbyder forskellige typer haveservice

  Vi har mange års erfaring inden for grøn pleje og vi har i løbet af de sidste mange år udført haveservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder for private, virksomheder, grundejerforeninger, institutioner og kommuner.

  Vi tilbyder flere forskellige former for haveservice. Det kan enten være, hvor vi kommer hver uge eller hver måned til et fast månedligt beløb.

  Du kan også hyre os til at udføre haveservice fire gange om året, hvor vi gør din have klar til den kommende årstid.

  Denne type service benyttes primært af private, men din virksomhed eller boligforening kan selvfølgelig også benytte sig af tilbuddet. Du kan læse mere om vores forskellige typer aftaler her.

  Står du med en opgave i haven eller dit anlæg som ikke er til at overkomme kommer vi også ud og hjælper med enkeltstående opgaver efter behov.

  Det kan for mange virke som en uoverkommelig opgave at gå i gang med haven – ikke mindst på grund af den tid, maskineri og økonomi, der skal lægges i arbejdet.

  Vi tilbyder derfor pleje af grønne områder, hvor vi ved få midler som for eksempel beskæring, græsslåning, kantstikning og hækkeklipning, kan forme din have til et afslappende, grønt paradis.

  Anlægsgartner Krøyer Voss -
  din have skal da passes af os

  Få en individuel aftale om haveservice hos os

  Kort sagt kan det siges, at et grønt område skal passe ind i den ånd, den er blevet anlagt og til en pris, der på sigt er den billigste i respekt for førnævnte.

  Det vil sige, at man skal respektere den måde, hvorpå anlægget er blevet anlagt, så beplantningerne passes, som det er tiltænkt. Det kan dog for ikke fagkyndige være svært at gennemskue den optimale grønne pleje og haveservice. Derfor står vi klar til at hjælpe dig.

  Når du hyrer os til at stå for din haveservice, aftaler vi altid på individuel basis, hvad der skal laves i haven. Det er meget forskelligt, hvilken form for service der ønskes og derfor bruger vi ikke en standardformular til at udføres vores arbejde ud fra.

  Sketch af have, terrasse og grønne områder

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.