Nyanlæg af haver

Nyanlæg af have udføres af vores egne professionelle anlægsgartnere

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for  anlægsgartnerarbejde bl. a. i Nordsjælland og Midt- og vestsjælland og vi er eksperter til både store som små nyanlæg. Så hvad enten du har behov for en græsplæne, et nyt bedbrolægning, eller en ny flot træterrasse, så er vi klar til at hjælpe.

Vi udfører nyanlæg af haver i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

Vi har en central beliggenhed nær Roskilde, Greve og Solrød, så vi kan let varetage opgaver både i nærområdet, i Nordsjælland samt på Midt- og Vestsjælland.

Skriv til os

  Eksempler på nyanlæg

  Anlægsgartnere med fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

  Vi har altid en masse gode og unikke ideer i ærmet til nyanlæg af have, som danner rammen til både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver.

  Vi rådgiver dig omkring de bedste valg til haven i forhold til materialer, planter m.m., så dit nyanlæg vil holde sig smukt i mange år og er til at vedligeholde.

  Det er et absolut must at kvaliteten er i orden og overholder de gældende krav og regler, sådan at du som kunde, kan føle dig tryg gennem hele processen med anlægning af dit nye haveanlæg.

  Helt fra designfasen og til du sidder med fred i sjælen i det færdige nyanlæg.

  Det er Haver - Det er Kunst - Det er  Anlægsgartner Krøyer Voss

  At udføre et godt anlægsarbejde af en have, eller et andet anlæg, er en kunstart som kræver mange års erfaring.

  Hos Anlægsgartner Krøyer Voss i Roskilde har vi altid stor fokus på at skabe det haveanlæg, der opfylder dine behov og ønsker. Og der kan være mange ting, der skal afbalanceres for at dit haveanlæg går op i en højere enhed. Udtryk, oplevelse og funktionalitet skal gå hånd i hånd, så alle dine ønsker kan inkluderes. 

  Så hvilke muligheder skal din have rumme? Har du brug for et fristed/oase til hvile og meditation eller skal den indbyde til aktivitet og udeliv? Måske drømmer du om begge dele.

  En have kan varetage mange funktioner og behov.

  Det kan være en skøn solrig træterrasse til hyggelige stunder med familien, plads til leg og sjov på græs (nedgravet trampolin), afvanding ved styrtregn, samt planter/blomster til både syns-, smags- og lugtesans.

  Ved nyanlæg af have skal slutresultatet være funktionelt og let at vedligeholde. Det skal også gerne være et unikt haveanlæg med et gennemgående design, der passer til din personlighed og dit temperament! Alt dette er vi eksperter i at gennemskue, allerede ved det første uforpligtende møde i din have. Så tøv ikke med at kontakte os. 

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.

  Haveanlæg i Virum 4

  Haveanlæg i Roskilde 4

  Haveanlæg i Holte 2

  Haveanlæg i Smørum

  Haveanlæg i Tune 2

  Haveanlæg i Hvidovre

  Haveanlæg i Virum 1

  Have i Herlev

  Have i Hedehusene

  Gårdsanering Nørrebro

  Tivoli Nimb

  Haveanlæg i Vindinge 3

  Haveanlæg i Karlslunde 2

  Haveanlæg i Karlstrup

  Haveanlæg i Solrød