Havearkitekt tilbyder flot havedesign og rådgivning

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Du har måske allerede en ide om, hvordan din have skal være, eller du har prøvet at plante lidt her og der, men har ikke rigtigt kunne få det sat sammen til en helhed.

Vi står hos Anlægsgartner Krøyer Voss klar til at hjælpe dig med at realisere dine ønsker og drømme til din have, hvis du skal bruge en havearkitekt i Roskilde, Greve, Gentofte eller omegn.

Skriv til os

Se vores proces

Tryk på knappen nedenunder for at se vores proces.

Skjul indhold
Vis indhold

Vi færdiggør dit havedesign

Vi kan lave en simpel håndtegnet plan, der er nogenlunde målfast. Det giver dig en fornemmelse for, hvordan haven kommer til at se ud, når vores havearkitekt er færdig.

Vi kan også lave en mere forkromet version, som er tegnet på computeren med eksakte mål. Vi tilbyder også en 3D-visualisering, hvis vi har adgang til de oplysninger, billeder med mere, der skal bruges.

Få en pris på din nye have

Når vi udarbejder en haveplan, giver vi som regel også en pris på, hvad det vil koste at lave arbejdet.

​En havearkitekt er som regel ikke i stand til at prissætte arbejdet, men det er fordelen ved at anvende os, da vi arbejder inden for begge område. Som din havearkitekt i Solrød, Roskilde, Greve og omegn hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til din have.

Få et tilbud fra en havearkitekt

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop din have, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale.

Kontakt os på telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Eksempel på tegning

Træk i markøren på billedet nedenunder og du vil se tegningen både før/efter.

haveplan-efterhaveplan-foer

CASE: Morten og Helens have

Færdigt resultat

CASE: Have i Tune

Træk i markøren på billedet nedenunder og du vil se tegningen både før/efter.

tune-eftersatellit

Færdigt resultat

Vores ydelser 🙌

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure

​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

Vand i haven

​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.

Terrassemiljø

​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

f

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

​Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Lyder det spændende?

Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

  • Baldersvej 19 ​4030 Tune​
  • Tlf.: 44 41 41 05
  • morten@kroeyervoss.dk