Han, Hun og Haven

Han, Hun og Haven – haveprogram fra TV2

Det er os fra han hun og haven

Det populære haveprogram ”Han, Hun og Haven” har igennem flere år hjulpet mennesker med smukke og usædvanlige kærlighedshistorier med at overraske deres bedre halvdel med en ny, flot have.

Anlægsgartner Krøyer Voss ved Roskilde og Greve har i denne forbindelse været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”.

Vi har således kørt Danmark rundt, lige fra Holdbæk til Aalborg, og overrasket mange danskere med en ny have.

Vores rolle i ”Han, Hun og Haven”

Alle haver i programmet er tilrettelagt af Morten, som også har stået for halvdelen af havedesignene.

Den anden halvdel er designet af Greg Kobett fra Gisselfeld Paradehus.

Helen og Morten har efterfølgende udført og lavet haverne, og afhængigt af opgavens omfang, har op til otte af vores egne anlægsgartnere hjulpet til.

Igennem årene er det blevet til mange unikke og kreative haver med vidt forskellige design og funktioner, som tager udgangspunkt i haveejerens egne ønsker og ideer.

Fokus på det unikke og personlige

Vi holder begge af at skabe unikke haver, som matcher den enkelte haveejers personlighed og behov, og vi har specialiseret os i at skabe nogle fede effekter samt rolige omgivelser ved hjælp af relativt få midler.

Man kan med fordel genbruge lidt af det gamle, tilføre lidt nyt og ud fra kreativitet og fantasi kreere flotte og anvendelige haver.

Dette er netop eksemplet med flere af haverne i ”Han, Hun og Haven”.

Få et tilbud fra vores gartner

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en dygtig gartner i Greve, Roskilde, Holdbæk eller på resten af Sjælland.

Ring til os på telefon 44 41 41 05 eller send en e-mail til morten@kroeyervoss.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os

Vores ydelser 🙌

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure

​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Sketch af have, terrasse og grønne områder

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

Vand i haven

​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.

Terrassemiljø

​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

f

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

​Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Lyder det spændende?

Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os.