Han, Hun og Haven

Haveprogrammet fra TV2

Det populære haveprogram ”Han, Hun og Haven” har igennem flere år hjulpet mennesker med smukke og usædvanlige kærlighedshistorier, med at overraske deres bedre halvdel med en ny, flot have.

Anlægsgartner Krøyer Voss ved Roskilde og Greve har i denne forbindelse været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”.

Vi har således kørt Danmark rundt, lige fra Holdbæk til Aalborg, og overrasket mange danskere med en ny have.

Se de flotte haver herunder

Det er os fra han hun og haven

De flotte haver

Vores rolle i "Han, Hun og Haven"

Alle haver i programmet er tilrettelagt af Morten, som også har stået for halvdelen af havedesignene.

Den anden halvdel er designet af Greg Kobett fra Gisselfeld Paradehus.

Helen og Morten har efterfølgende udført og lavet haverne og afhængigt af opgavens omfang, har op til otte af vores egne anlægsgartnere hjulpet til.

Igennem årene er det blevet til mange unikke og kreative haver med vidt forskellige design og funktioner, som tager udgangspunkt i haveejerens egne ønsker og ideer.

Fokus på det unikke og personlige

Vi holder begge af at skabe unikke haver, som matcher den enkelte haveejers personlighed og behov og vi har specialiseret os i at skabe nogle fede effekter samt rolige omgivelser, ved hjælp af relativt få midler.

Man kan med fordel genbruge lidt af det gamle, tilføre lidt nyt og ud fra kreativitet og fantasi kreere flotte og anvendelige haver.

Dette er netop eksemplet med flere af haverne i ”Han, Hun og Haven”.

Vores ydelser

Hegn

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

Støttemure

Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Havebillede - Anlægsgartner 4

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

vand i haven

Vand i haven

At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
terrasser

Terrassemiljø

Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
Billede af pæn have

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
opsætning af hegn

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
nyetablering af haver

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

terrasser

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

træterrasser

Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
havedesign af havearkitekt

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Havebillede - Anlægsgartner

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os