Havearkitekt i Greve

Bor du i Greve og omegn og mangler en havearkitekt? Så er du kommet til det rigtige sted!

En havearkitekt der kan det hele

Vores landskabsarkitekten kan se jeres have med nye øjne tænker rummeligt, alt bliver set med nye øjne. Så står du og har en plantegning eller nogle ønsker, til hvordan din nye have skal se ud. Så kan vi både tilbyde 3D-visualisering, eller vi kan lave en simpel håndtegning. 

Vi har speciale i din have

Vores havearkitekter bag Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Det er en stor fordel at samle havearkitekt, design og udførsel ét sted. Der kommer et samlet overblik, og kommunikation med dig som kunde, er nemmere så der ikke opstår misforståelser. Vi har speciale indenfor beplantningssammensætning belægning, og kan rådgive på alle niveauer. 

Vi kommer sammen i mål med dit haveprojekt

Vi udfører vores arbejde til der er tilfredshed fra vores kunder.  Vi er med hele vejen til vi er i mål med dine ønsker

Vi tilbyder også andre ydelser

Et haveprojekt med Krøyer Voss? Lyder det noget dig, så læs mere her om hvordan du kommer i gang

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os, og så vil vi arrangere et fysisk møde, hvor vi lytter til dine ønsker og krav, hvor vi ud fra dette kan lave en haveplan sammen. Vi kan efter give dig et uforpligtende tilbud, hvor du kan se om det er noget for dig. 

Er du løbet tør for idéer så læs mere her?

Hvis du går og mangler lidt inspiration til hvad der kunne klæde din have, så kan du med fordel tjekke vores billedgalleri med vores tidligere projekter, hvor du har mulighed for at få nye idéer til dit eget haveprojekt.

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os