Havearkitekt i Greve

Bor du i Greve og mangler hjælp til at få opfyldt din havedrøm? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Greve og omegn.

Vi tilbyder alt inden for havearkitekt

Står du og har en plantegning eller nogle ønsker, til hvordan din nye have skal se ud. Så kan vi både tilbyde 3D-visualisering, eller vi kan lave en simpel håndtegning. Ved at vi laver dine ønsker eller din plantegning, og får det tegnet så vi er 100% sikre på hvordan netop din have skal se ud.

Vores havearkitekt i Greve

Vores havearkitekter bag Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Det er en stor fordel at samle havearkitekt, design og udførsel ét sted. Der kommer et samlet overblik, og kommunikation med dig som kunde, er nemmere så der ikke opstår misforståelser. Vi har den erfaring der kræver, så alle trådene er samlet alt fra planlægning, design. Til vi imødekommer dine drømme og forventninger. Vi tilbyder altid det bedste for vores kunder.

Vi færdiggør dit havedesign

Vi udføre vores arbejde til der er tilfredshed fra vores kunder.  Vi er med hele vejen til vi er i mål med dine ønsker

Vi tilbyder også

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os, og så vil vi arrangere et fysisk møde, hvor vi lytter til dine ønsker og krav, hvor vi ud fra dette kan lave en haveplan sammen. Herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, hvorefter vi sætter projektet i gang hvis du accepterer vores tilbud.

Mangler du inspiration?

Hvis du går og mangler lidt inspiration til hvad der kunne klæde din have, så kan du med fordel tjekke vores billedgalleri med vores tidligere projekter, hvor du har mulighed for at få nye idéer til dit eget haveprojekt.

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os