Mangler du hjælp til at få opfyldt din havedrøm? Og bor nær Hellerup. Så kan kan vi hjælpe dig med at få din drøm opfyldt

Havearkitekten fuldføre sit job 110%

Haven skal være et fristed og ikke en belastning fuld af bekymringer. 
Vi gør dine drømme til virkelighed, og som haveejer vil man gerne kunne sætte sig ud i haven og nyde den. 

Det altid en god ide at finde en havearkitekt som er erfaren og opfylder dine ønsker. Så vi er her for dig til at hjælpe dig, igennem hele processen. 

Vi har kompetente og faglærte havearkitekter i Hellerup

Vores havearkitekter i Hellerup består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Som professionelle havedesignere har vi fokus på dine behov. Vi rådgiver dig om hvilke planter, og løsninger der passer bedst til dig og din have. Som din personlige rådgiver, sikrer vi dig en langtidsholdende løsning og at I får den have som I ønsker jer. 

Dit havedesign fra start til slut

Vi udføre vores arbejde til der er tilfredshed fra vores kunder.  Vi er med hele vejen

Vi tilbyder også

Hvordan kommer jeg i gang?

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os, så kan vi sammen kigge på din have, og de ønsker og ideer du har til din have. Hvis du har ingen kan vi sagtens hjælpe dig med at komme i gang. Så kontakt os allerede i dag

Få nye idéer her

Du kan med fordel tjekke vores billedgalleri med vores tidligere projekter, hvor du har mulighed for at få nye idéer til dit eget haveprojekt. Eller for at se hvordan vores udførte arbejde ser ud. 

Sandsten terrasse