Kroyer Logo

Havearkitekt Karlslunde

Bor du i Karlslunde og mangler hjælp til din drømme have? Vi hjælper med alt slags havearbejde.

Vi tilbyder plantegning og meget

Når vi udarbejder en plantegning håndtegner vi processen for dig, men har du allerede en plantegning og ved hvordan din have skal se ud, så tilbyder vi også en 3D-visalisering.

Vi gør altid vores bedste for at opfylde dine drømmer og ønsker når du vælger os som din havearkitekt. Mangler du inspiration til din have, så kan du evt. se på vores tidligere udførte opgaver. 

Krøyer Voss er din havearkitekt i Karlslunde & omegn

Vores havearkitekt bag Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte havearkitekter.

Vi gør alt for at gøre processen simple. Vi samler havearkitekten, design og udførelse ét sted. Vi går meget op i at gøre processen simpel, så du netop kan fokusere på det der betyder noget for dig.

Det er altid en mulighed for at skabe et kreativ og anderledes løsningsforslag til dine behov og ønsker.

Vi stræber efter at gøre dig tilfreds

Vores første prioritet er at gøre vores kunder tilfredse. Vi kommer sammen bedst i mål, ved at vi har tilfredse kunder. Du kan se vores proces her:

Vi tilbyder også

Hvordan planlægger jeg et haveprojekt med Krøyer Voss?

Alt du skal gøre for at starte et haveprojekt hos os, er blot at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os. Vi arrangerer et fysisk og uforpligtende møde, hvor vi gennem en dialog kan arbejde os frem til dine ønsker  og krav, hvor vi ud fra det kan planlægge en haveplan sammen. Vi udarbejder herefter et gratis tilbud til dig, hvorefter vi sætter projektet i gang hvis du godkender vores tilbud.

Mangler du inspiration?

Har du et behov for at føle dig inspireret til hvad der kunne klæde din have. Både hvis du mangler inspiration til dine ideer, eller til hvad der passer godt ind til netop din have.

Se vores tidligere projekter vi har udført for vores kunder, og se hvordan vi har gjort andre kunder tilfredse.

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os