Kroyer Logo

Havearkitekt i Køge

Få din have fra skort til den perfekte have

Vi tilbyder plantegning og meget

Står du og har en plantegning eller nogle ønsker, til hvordan din nye have skal se ud. Så kan vi både tilbyde 3D-visualisering, eller vi kan lave en simpel håndtegning, vis du ikke har en plantegning i forvejen. Når du vælger os som din havearkitekt, kan vi altid opfylde dine drømme og ønsker. Du kan evt. se på tidligere opgaver vi har udført, hvor vi har opfyldt kundernes drømme. 

Krøyer Voss er din havearkitekt i Køge

Vores havearkitekt bag Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Det er en stor fordel at samle havearkitekt, design og udførsel ét sted. Vi går meget op i netop at finde frem til det der betyder noget for dig. Der er altid mulighed for at skabe et kreativt, anderledes løsningsforslag for dig. 

Vi stræber efter tilfredse kunder

Vores mål er altid at gøre vores kunder tilfredse. Vi kommer sammen bedst i mål, ved at vi har tilfredse kunder. Du kan se vores proces her:

Vi tilbyder også

Hvordan får jeg et haveprojekt med Krøyer Voss?

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os, og så vil vi arrangere et fysisk møde, hvor vi lytter til dine ønsker og krav, hvor vi ud fra dette kan lave en haveplan sammen. Herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, hvorefter vi sætter projektet i gang hvis du accepterer vores tilbud.

Mangler du inspiration?

Hvis du går og mangler lidt inspiration til hvad der kunne klæde din have. Både hvis du mangler inspiration til dine ideer, eller til hvad der passer godt ind til netop din have. Kan du med fordele tjekke vores tidligere projekter, og se hvordan vi har gjort andre kunder tilfredse

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os