Kroyer Logo

Havearkitekt i Tune

Vi hjælper med alt slags havearbejde

Start processen med os

Få udarbejdet en plan til din have, og før din havedrøm ud i virkeligheden. Prisen for en haveplan, afhænger af hvad du skal have lavet. Du kan altid ringe til os, så vi sammen kan komme frem til en pris. Vi sørger altid for at gøre din haveplan til virkelighed. 
Vi har erfaring med hele processen fra start til færdig have, så du får lige præcis det du ønsker. 

Vi kommer sammen i mål

Vores havearkitekter bag Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Vi hjælper dig med råd, vejledning og den praktiske udførsel af din have, så du får skabt din drømme have. Med professionel hjælp kan du endelig få den have du har gået og drømt om. Vi hjælper dig med at realisere dine have-visioner. 

Vores proces ser således ud:

Vores mål er altid at gøre vores kunder tilfredse. Vi kommer sammen bedst i mål, ved at vi har tilfredse kunder. Du kan se vores proces her:

Andre ting vi laver

Hvornår kan det begynde

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os. Efter en rundtur og snak med dig, så sender vi dig et uforpligtende tilbud, samt en haveplan. Vi sætter projektet i gang hvis du accepterer vores tilbud. 

Vores billedgalleri er god inspiration

Hvis du går og mangler lidt inspiration til hvad der kunne klæde din have, så kan du med fordel tjekke vores billedgalleri med vores tidligere projekter, hvor du har mulighed for at få nye idéer til dit eget haveprojekt.

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os