Anlægsgartner i Greve

Bor du i Greve og mangler hjælp til at renovere og pleje din have? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Greve og omegn.

Vi tilbyder alt inden for anlægsgartnerarbejde

Har du gået længe og tænkt på at få opfyldt din drøm om en smuk og struktureret have? Så kan vi hos Krøyer Voss hjælpe dig med at få opfyldt denne drøm. Vi tager os nemlig både af store og små opgaver, så uanset om du blot har brug for lidt hjælp til at pleje dine grønne områder, eller om du skal have lavet en helt ny have fra bunden, så står vi til rådighed med vores hjælp. Vi hjælper også erhvervskunder, som har havearbejde der skal ordnes. Så hvis du mangler en anlægsgartner i Greve, så kan du ringe til os.

Vores anlægsgartnere i Greve

Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte anlægsgartnere med stor passion for faget og flair for æstetik. Vores anlægsgartnere har altid kundens ønsker og krav i fokus, og vil løbende kommunikere med kunden for at sikre, at kunden får præcis det der ønskes.

Vores ambition er altid, at kunden vil blive mødt med et smil og højt humør når vores anlægsgartnere ankommer til kundens bopæl.

Hvad tilbyder vi?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

 

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

Hvis du har brug for hjælp til et haveprojekt/havepleje og synes, at vi kunne være interessante at arbejde sammen med, så skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på tlf.: 44 41 41 05. Vi vil få arrangeret et møde med dig, hvor vi laver en unik haveplan med dine ønsker i fokus, og herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du vælger at takke ja til tilbuddet, går vi i gang med haveprojektet med det samme.

Mangler du inspiration?

Har du ambitioner om en smuk have, men mangler inspiration til at finde ud af hvad der kunne pynte på din have? Så skal du være mere end velkommen til at kigge lidt rundt i vores galleri med vores tidligere projekter. Vi er sikre på at du kan finde noget inspiration til din egen have i vores galleri.

Beplantning | Anlægsgartner

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os