Haveplan

Få det gyldne overblik

Vi går en runde i din have, hvor vi ser på eksisterende forhold og kortlægger fremtidens drømmehave. Her tager vi højde for familiens forskellige behov og ønsker. Herefter laver vi sammen en prioritering i forhold til økonomi, tid og fysiske rammer. Efter mødet tager vi hjem og tegner haveplanen op med flere detaljer og gennemarbejder designet, så vi får en helstøbt løsning.

Vi har bred erfaring med planter og tager højde for plejeniveau, farver og ønsker i planlægningen. Herudover arbejder vi med sæsoner, sol/skygge og funktion.

Du modtager en detaljeret haveplan med mål og forslag til beplantning.

Ønsker du en detaljeret beplantningsplan, i tillæg til din haveplan, udføres denne til en timepris på 1.250kr./time inkl. moms.

Pris:

8.500,-

inkl. moms

  Visualisering af jeres havedrøm

  Dette er eksempler på det materiale I får tilsendt, når I køber denne pakke. I prisen er der inkluderet en revisionsgang. Herudover
  modtager I et grundigt beskrevet tilbud, hvori de forskellige processer i projektet anskueliggøres.

  Previous slide
  Next slide
  Previous slide
  Next slide

  Vores proces

  Kontakt

  Møde

  Tilbud og haveplan

  Projektstart

  Færdig

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

  Anlægsgartner og Havearkitekt på Sjælland og øerne

  Vi kører langt for vores glade kunder

  Vores anlægsgartnerservice hos Krøyer Voss dækker hele Storkøbenhavn samt mange af de omkringliggende byer på Sjælland.  Som anlægsgartner planlægger og udfører vi et stort udvalg af projekter i bl.a. 

  Vores havedesign service dækker Sjælland og øerne og selv hvis du ikke er dækket af nogle af de to cirkler på kortet, er du stadig meget velkommen til at kontakte os, og høre hvordan vi kan tilpasse os dit projekt.

  I tillæg til prisen for vores ydelser, tager vi 500kr./time inkl. moms i transportgebyr