Anlægsgartner i Holbæk

Bor du i Holbæk og mangler hjælp til at renovere/pleje din have? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Holbæk og omegn.

Vi tilbyder alt inden for anlægsgartnerarbejde

Hos Krøyer Voss anlægsgartner i Holbæk har vi mange års erfaring med havearbejde af alle slags. Vi har gennem adskillige haveprojekter opnået en høj ekspertise og forståelse for hvordan man får en have til at være i god stand, og ikke mindst se flot ud. Vi kan hjælpe dig med at designe og bygge en helt ny have fra bunden af. Hvis du blot har brug for at få plejet nogle af dine grønne områder i haven, så kan vi også hjælpe med dette. 

Vores anlægsgartnere i Holbæk

Vores medarbejdere består af teknisk dygtige, faglærte anlægsgartnere, som altid har kundens behov og ønsker i fokus. Vi er altid proaktive ift. At komme med idéer til lige netop dit projekt, men i sidste ende er det vigtigste for os at du bliver lyttet til.

Hvorfor skal jeg bruge en anlægsgartner?

En anlægsgartner fra Krøyer Voss kan hjælpe med alle opgaver inden for havearbejde. Dette inkluderer bl.a. pleje og strukturering af grønne områder, havedesign, samt tilbyg hvis dette ønskes.

Hvad tilbyder vi?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

 

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

Hvis du ønsker at få udfyldt din drøm om en ny og flot have, så skal du blot kontakte os enten telefonisk eller via vores kontaktformular. Herefter vil vi få opsat et møde, hvor vi sammen vil udarbejde en haveplan skræddersyet til dig. Dernæst vil vi give dig et uforpligtende tilbud, hvorefter vi sætter projektet i gang hvis du accepterer dette.

Mangler du inspiration?

Hvis du har svært ved at forestille dig hvordan din have kan se ud efter et samarbejde med os, så kan du kvit og frit tage et kig på vores galleri med tidligere projekter vi har lavet for kunder. Dette kan give dig et bedre indblik i hvad vi præcis kan lave for din have.

Havesti anlægsgartner

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os