Anlægsgartner i Køge

Bor du i Køge og mangler hjælp til at renovere/pleje din have? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Køge og omegn.

Vi tilbyder alt inden for anlægsgartnerarbejde i Køge

Hos Krøyer Voss anlægsgartner i Køge, tilbyder vi havearbejde i alle størrelser og typer. Vi ved at det kan være svært at finde tid og overskud til at passe sin have, og derfor kan vi hjælpe med både pleje af din have, eller etablering af en helt ny have. Med vores mange års erfaring, har vi opnået en stor selvsikkerhed i at påtage os alle former for haveopgaver. Vi arbejder desuden både med private og erhvervskunder.

Vores anlægsgartner i Køge

Vores team består af en række faglærte og kompetente anlægsgartnere, som altid har fokus på slutproduktet og kundens ønsker. Med vores mange år i branchen, har vi opnået en stærk fornemmelse for hvad vores kunder vil have.

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe mig med?

Som anlægsgartnere, påtager vi os alle opgaver der kan laves i haven. Det kan f.eks. være grønne områder der skal plejes, eller det kan være et helt nyt design til din have. Hvis du har en vision om en flot og organiseret have, så kan vi hjælpe dig!

Hvad tilbyder vi?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

 

Kvalitetsarbejde ved hver opgave

Når du skal bruge en anlægsgartner i Køge, så står vi klar med vores grønne hænder. Vi har altid kvalitet i højsædet når vi skal ud og arbejde i din have, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Med en anlægsgartner fra Krøyer Voss er du i sikre hænder. Vi har mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer. Og vi er selvfølgelig opdateret med de mest relevante metoder og løsninger.

Afspil video

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

Hvis du ønsker at starte et haveprojekt med os, er alt du skal gøre at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular. Dernæst vil vi få opsat et møde, hvor vi sammen vil få udarbejdet en haveplan til dig. Når vi har udarbejdet en haveplan, vil vi give dig et uforpligtende tilbud, hvorefter vi påbegynder projektet hvis du accepterer tilbuddet.

Mangler du inspiration?

Hvis du har svært ved at forestille dig hvordan du gerne vil have din have til at se ud, så kan du se vores galleri med vores tidligere projekter og finde inspiration til dig eget haveprojekt.

Bålplads | Anlægsgartner

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os