Terrasser

Terrasser

Drømmer du om en ny terrasse? Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser, med et kæmpe udvalg af forskellige sten, fliser og træ. 

Vi bruger bl.a.:

 • Mange forskellige trætyper
 • Chaussésten
 • Brosten
 • Belægningssten
 • Herregårdssten
 • Fliser
 • Sandsten
 • samt kombinationer af flere forskellige sten.

 

Træterrasser:

Terrassen er havens midtpunkt. Derfor er det vigtigt, at den bliver lavet omhyggeligt og at den passer godt til huset og haven. Det er jo tit her, at man opholder sig mest i haven. Så er det dejligt med en rigtig flot belægning, evt. kombineret med store krukker, plantekasser, udekøkken, flotte beplantninger, vandsten, boblebad og meget andet.

Din terrasse skal opbygges med et godt fundament og en god bund, så der ikke opstår sætninger. Generelt skal der være ca. 10 cm. stabilgrus under belægningen.

Kontakt os for en snak om mulighederne for din terrasse.

Du kan finde mere inspiration under Tidligere projekter.

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på, samt det er fint til bare tæer.

En træterrasse kan laves af flere typer af træ. Det bedste er hårdt træ som f.eks. en cumaru træterrasse, men selvfølgelig også det dyreste. Hårdt træ kan olieres, sådan at det beholder den mørke træfarve eller man kan lade være med at behandle det og det vil så blive smukt sølvgråt med tiden.

Det samme gør sig gældende med en lærketræ terrasse. Som også holder godt og er lidt billigere.

En terrasse i trykimprægneret fyrretræ er nok det billigste og fungere også fint. Du kan evt. male træet med en transparent teak træbeskyttelse, så ligner det lidt hårdt træ og du forlænger holdbarheden.

Bærekonstruktionen til en træterrasse skal selvfølgelig være lavet ordentligt på punktfundamenter og der må ikke være jordkontakt til lægterne.

Vi er den senere tid begyndt at skrue brædderne på med skråskruer (usynlige skruer). Det er virkelig pænt og holder bedre.

Se f.eks. dette lille klip

 

Sandstensterrasse:

Sandstensterrassen er blevet meget populært den senere tid og er faktisk den type terrasse, vi de sidste par år, har lavet flest af.

Det er en meget smuk belægning og sandsten findes i mange farver og størrelser.

Vi har lavet en del terrasser i et blandet stenmønster, med flere størrelser blandet sammen til en rustik belægning. Det er meget flot og det giver ”liv” til terrassen på en romantisk måde, kan man vel sige.

Sandstensbelægninger er ret inspireret af italienske, franske og engelske haver, hvor sandsten er meget almindeligt.

Sandsten holder i rigtig mange år og er nem at passe. De tåler højtryksspuling, hvis det skulle være nødvendigt at rense for skidt eller alger.

Vi laver tit belægningerne med fast fuge, som er hård som beton, dvs. ingen ukrudt i fugerne, men stadig vandgennemtrængelig.​

Klinketerrasse:

En klinketerrasse er klart en af vores favoritter sammen med sandstenen.

En klinketerrasse i f.eks. Bretagne klinker eller tørvebrændt er fantastisk smukt og enormt holdbart.

Klinkebelægninger har jo været brugt i hele verden i århundreder og i dag især i Tyskland og England, så deres holdbarhed er ret veldokumenteret.

Klinker findes i et hav af forskellige farver og størrelser.

Klinker er en lersten, der er brændt ved ekstremt høj temperatur.

Vi har laver rigtig mange klinketerrasser og indkørsler igennem tiderne og det er stadig blevet mere og mere populært.

De tåler det meste, højtryksspuling, salt, slid m.m. Derfor bliver de også i stadig større grad brugt til offentlige steder som pladser og fortove da det godt kan svare sig på den lange bane.

Det er en ret dyr belægning, men de holder bare i rigtig rigtig mange år.​

Betonterrasse/Fliseterrasse:​

Terrasser af beton er jo det vi kender bedst til her i Danmark, hvor der har været tradition for fliser eller belægningssten som holmegårdssten.

Betonterrasser er det billigste materiale til en terrasse. Det har en ok holdbarhed.

Det er som om, at der de senere år er en tendens til at belægningsstenen er gået lidt i glemmebogen og i stedet er de store fliser blevet populære.

Vi har lavet en del terrasser i 30*60 cm fliser og gerne den sorte, der er blevet populær.​

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os

  Vores ydelser 🙌

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Dagmarsgade-billede

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.
  Græsplæner

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  anlægning af have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  belægningsarbejde

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

  Lyder det spændende?

  Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os.