Kroyer Logo

Anlægsgartner i Tune

Har du en have i Tune, som godt kunne trænge til at blive peppet lidt op? Vi kan hjælpe med alt slags havearbejde i Tune og omegn.

Vi tilbyder alt inden for anlægsgartnerarbejde i Tune

Mangler du kreativitet til at udleve din drøm om den ideelle haveindretning? Eller måske har du fået en god idé, men mangler hjælp til at udføre projektet. Hos Krøyer Voss Anlægsgartner i Tune, kan vi både hjælpe med at indrette din have præcis som du vil have den, og vi kan hjælpe med at være kreative og komme med inspiration til din haves design.

Vi udfører alle typer af anlægsgartneropgaver i Tune, og både i store og små omfang. Så uanset om du skal have plejet dine grønne arealer, eller have vil have designet en helt ny have, så kan vi hjælpe dig.

Vores anlægsgartnere i Tune

Vi har mange års erfaring med anlægsgartnerarbejde, og vores medarbejdere består af faglærte anlægsgartnere i Tune. Derudover tilbyder vi også tømrerarbejde til haven hvis du f.eks. ønsker at få lavet tilbyg i form af ny træterrasse, nyt hegn eller en ny carport.

Vi er skarpe på design, og går meget op i æstetik, hvorfor vi ikke efterlader en have der ikke ser flot ud.

Hvad tilbyder vi?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

 

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

Hvis du ønsker at få organiseret et haveprojekt i samarbejde med Krøyer Voss, eller blot ønsker at høre mere om vores ydelser, skal du starte med at tage kontakt til os, enten via vores kontakt formular, eller via telefonisk henvendelse. Dernæst få vi opsat et møde med dig, hvor vi laver en haveplan sammen. Herefter vil vi komme med et uforpligtende tilbud til dig hvorefter vi påbegynder projektet, hvis du accepterer tilbuddet.

Mangler du inspiration?

Hvis du godt kunne tænke dig at få lavet ny have men ikke er helt sikker på hvordan det skal se ud, så kan du kigge på vores galleri af tidligere projekter vi har lavet, og finde eksempler på præcis de ting du godt kunne tænke dig i din egen have.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt et specifikt projekt kan udføres i netop din have, så kontakt os og vi vil stå klar med et svar.

Havedesign Anlægsgartner

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os