Kroyer Logo

Havearkitekt i Gentofte

Skal du have opfyldt din drøm? Så kan vi hjælpe dig med den!

En havearkitekt i Gentofte der tilbyder dig alt

Vi hjælper dig med at skabe en have som du har drømt om. Vi har en vision om at tilfredsstille vores kunder, og deres drømmehave går i opfyldelse. Vores team af havearkitekter er grundigt uddannede og med flere års erfaring.

Dine ønsker er altid i centrum, og vi gør alt for at få dem til at blive udført. Derfor kan vi tilbyde 3D-visualisering som hjælper med forventningsafstemninger samt giver dig overblik og måske endda nye idéer.

Kommunikation med kunden er vigtigt!

Vores havearkitekter bag Krøyer Voss består af en række kompetente og faglærte havearkitekter. Vi gør alt for at processen bliver simpel.

Det er en stor fordel at samle havearkitekt, design og udførsel ét sted. Der kommer et samlet overblik, og kommunikation med dig som kunde, er nemmere så der ikke opstår misforståelser. 

Dit havedesign fra start til slut

Vores mål er altid at gøre vores kunder tilfredse. Vi kommer sammen bedst i mål, ved at vi har tilfredse kunder. 

Andre ydelser vi laver

Start et haveprojekt med os blot ved at udfylde formularen

For at komme i gang med et haveprojekt hos os, skal du blot udfylde vores kontaktformular eller ringe til os. Vi glæder os allerede til at høre fra dig, så vi hurtigt kan få startet dit haveprojekt op. 

Er du i tvivl om hvad der kan klæde din have?

Hvis du går og mangler lidt inspiration til hvad der kunne klæde din have, så kan du med fordel tjekke vores billedgalleri, af tidligere projekter.

Sandsten terrasse

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os