Kroyer Logo

Indkørsel

Indgangen til dit hjem

Drømmer du om en ny indkørsel? Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler, med brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Din Indkørsel er oftest det første du ser, ved et indgangsparti til en have eller en virksomhed. Derfor er det for mange vigtigt, at den nye indkørsel ser super godt ud, samt at kvaliteten er i top. Især fundamentet, dvs. bunden under indkørslen, er ekstremt vigtig.

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss vægter vi høj kvalitet – drømmer du derfor om en ny indkørsel, er du kommet til det rette sted!

Ved lægning af sten og fliser i indkørsler er det meget vigtigt, at der bliver en stærk bund, altså bærelag, under fliserne. Til tryk fra personbiler skal der udlægges min. 30 cm. bundsikring og bærelag af 3-5 cm. afretningsgrus og belægningssten på min. 6 cm. og min. 8 cm., hvis det er fliser – Samt fugerne mellem fliserne er vigtige.

Der kan skrives en hel roman omkring dette, men som kunde hos os, er du sikker på, at du får en super flot ny indkørsel, som holder i mange år.

Lægning af fliser er også en alsidig affære, da der er utallige muligheder for valget af sten eller fliser. Så endelig Kontakt os for rådgivning, vejledning og priser, hvis du skal have anlagt en ny indkørsel.

Du kan også finde meget mere inspiration under Tidligere projekter.

Vi nørder også lidt herunder, hvor vi viser et par eksempler på forskellige anlæg af indkørsler.

Se også vores brolæggerside for ideer til din nye eller renovering af din indkørsel. 

 

Spørgsmål til dit indkørsels-projekt?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os

  Indkørsel med fliser

  Ny indkørsel i fliser er jo en gammel klassiker og er stadig den mest almindelige måde at lave indkørsel på. I øjeblikket er trenden lidt større fliser, det kan være noget 60*30 cm sorte fliser, som der er mange der vælger.

  Men som sagt er der et utal af muligheder at vælge imellem, dette er altid noget, vi taler om, når der skal gives et tilbud på opgaven.​

  Indkørsel med løse belægninger

  En indkørsel er den dyreste kvadratmeter i et anlæg, derfor kan det være en god og billig måde, at lave flotte indkørsler i f.eks. stenmel eller slotsgrus.

  Flotte indkørsler gør også huse meget mere præsentable og stenmel eller slotsgrus er perfekte i den sammenhæng. Det koster kun en brøkdel, og har desuden den fordel, at du kan lægge fliser senere samt at vandet kan komme igennem, som ved permeabel belægning.

  Indkørsel med belægningssten

  Det er selvfølgelig en fantastisk flot ny indkørsel, hvis den anlægges i chaussesten, brosten eller belægningssten.

  Det er gamle klassikere og det går aldrig af mode.

  Indkørsel med permeable belægninger

  Anlæg af indkørsel som en permeabel belægning, er en belægning der er vandgennemtrængelig. Dvs. at vand trækker igennem belægningen ned i et bærelag, der kan være lavet af små skærver – dvs. det hele fungerer som én stor faskine. Selve lægningen af fliserne kan gøres på mange måder. Det kan være afstandsklodser mellem fliserne, således af der kommer en bred fuge der fyldes med skærver, så suser vandet lige igennem.

  Det kan være en græsarmering af plastfliser der fyldes med jord og græs.

  Det kan være gartnermacadam og en række fliser, som er min favorit (se den lille film).

  Det er alt sammen noget vi rådgiver om på tilbudsmødet, når du har kontaktet os.

  Indkørsel med klinker

  En klinkeindkørsel er klart en af vores favoritter sammen med sandstenen. Anlæg af indkørsel med klinker i f.eks. Bretagne klinker eller tørvebrændt er fantastisk smukt og enormt holdbart.

  Klinkebelægninger har jo været brugt i hele verden i århundreder og i dag især i Tyskland og England, så deres holdbarhed er ret veldokumenteret. Klinker findes i et hav af forskellige farver og størrelser.

  Vi har lavet mange flotte indkørsler af klinker gennem tiderne og ved anlæg af indkørsel, er klinker stadig manges foretrukne valg.

  De tåler det meste; højtryksspuling, salt, slid m.m. Derfor bliver de også i stadig større grad brugt på offentlige steder som pladser og fortove, da det sagtens kan svare sig på den lange bane.

  Det er en ret dyr belægning, men de holder bare i rigtig, rigtig mange år.

  Indkørsel med sandsten

  Sandstensbelægning er også fantastisk flotte ved lægning af fliser i indkørsel såvel som på terrassen.

  Her vælger vi måske også en sandsten i klinke format. ​

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​