Kroyer Logo

Anlægsgartner i Gentofte

Bor du i Gentofte og mangler hjælp til at renovere og pleje din have? Vi hjælper med alt slags havearbejde i Gentofte og omegn.

Vi tilbyder alt inden for anlægsgartnerarbejde

Hos Krøyer Voss er vi eksperter i alt slags havearbejde. Vi har mange års erfaring med at lave anlægsgartnerarbejde og med kundens ønsker i fokus. Vi laver opgaver i alle størrelser, så uanset om du skal have finjusteret lidt i den have, eller om du har brug for en helt ny have, så står vi klar med en anlægsgartner i Gentofte til at rykke ud hos dig.

Vores anlægsgartnere i Gentofte

Vores medarbejdere er alle kompetente og faglærte anlægsgartnere, som du vil blive mødt af med en god energi og et højt humør, når vi rykker ud til din adresse. Vores førsteprioritet er altid, at kunden får det gjort det billede de har i hovedet af deres drømmehave til virkelighed, og derfor gør vi et stort arbejde i at lytte til kunden og sætte sig helt ind i hvad de ønsker. Derudover er vi proaktive ift. at komme med idéer og inspiration til lige netop dit haveprojekt.

Hvad tilbyder vi?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

Hvordan kan jeg starte et haveprojekt med Krøyer Voss?

Hvis du synes, vi kunne være spændende at arbejde sammen med, er det eneste du skal gøre at kontakte os via kontaktformularen eller telefonisk på tlf.: 44 41 41 05 og så vil vi få opsat et møde, hvor vi kan udarbejde en haveplan til dig i fællesskab. Derefter vil vi give dig et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt, hvorefter vi påbegynder projektet hvis du accepterer dette tilbud.

Mangler du inspiration?

Hvis du mangler inspiration til hvad der kunne få din have til at se bedre ud, så kan du med fordel tjekke vores galleri med vores tidligere projekter.

Forhave anlægsgartner

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os