Brolægger

​Brolægger med stor erfaring inden for belægningsarbejde

Skal du have lavet en rigtig fed have? En have, der rykker? En have, der nytter? Og en have, der “lykker”? Så er det Anlægsgartner Krøyer Voss, du skal kontakte.

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

Vi har altid gode og unikke ideer til nyanlæg, som danner rammen om både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver. Det er et absolut must, at kvaliteten er i orden, og at du som kunde har en god oplevelse med vores brolægger.

Vores brolægger kan udføre enhver opgave med belægning, herunder både:


Hos Anlægsgartner Krøyer Voss kan vi også stå for en total opbygning af en ny have, hvor vi blandt andet står for:

Derudover tilbyder vi kyndig rådgivning og undervisning i både pleje af haver samt brolægning, hvor vores brolægger kommer ud og underviser i din egen have – alt imens haven etableres.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, samt rådgiver dig til en have, som emmer af både personlighed, kreativitet og kvalitet.

Brolægger med kunden i centrum

Uanset om det er en eksisterende kunde, der ønsker en reparation eller andet anlægsarbejde udført, eller en ny kunde, som ønsker et nyanlæg, har vi som brolægger altid fokus på at levere høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da vi tror på, at kvalitet altid betaler sig, især på den lange bane.Det kan med andre ord betale sig, at få en veluddannet og fagkyndig brolægger til at stå for etableringen af dit nyanlæg, da du derved er sikret korrekt udført arbejde af høj kvalitet, som ikke skal laves om.

Kontakt vores brolægger

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 44 41 41 05 eller sende en e-mail til morten@kroeyervoss.dk, hvorpå vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.​

Du kan finde mere inspiration under Tidligere projekter.

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os

Vores ydelser 🙌

Indkørsler

Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

Støttemure

​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

Sketch af have, terrasse og grønne områder

Pleje af grønne områder

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

Græsplæner

​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

Vand i haven

​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.

Terrassemiljø

​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.

Anlægning af have

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.

Opsætning af hegn

Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

Belægningsarbejde

Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.

Nyetablering af haver

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

f

Terrasser

Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

​Træterrasser

En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.

Havedesign af havearkitekt

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

Lyder det spændende?

Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

  • Baldersvej 19 ​4030 Tune​
  • Tlf.: 44 41 41 05
  • morten@kroeyervoss.dk