Gårdsanering: Skab en oase midt i byen

En gårdsanering kan forvandle en trist og kedelig baggård til en grøn og indbydende oase. Vi lægger en plan for, hvordan vi skaber et dejligt gårdmiljø til dig, og når projektet er afsluttet, vil du ikke kunne genkende din gamle, kedelige gård.

Store som små opgaver

Hos Krøyer Voss arbejder vi hårdt for at give vores kunder personlige og unikke haveløsninger, herunder gårdsanering. Vi tager både imod mindre opgaver med sanering af små gårdhaver og større opgaver, hvor et stort boligkomplekse trænger til fornyelse og forbedring af gården.

Sammen finder vi den rigtige løsning.

I forbindelse med ethvert projekt, vi tager på os, har vi altid en god dialog med vores kunde om, hvad der skal laves. Vi kommer med forslag til, hvordan vi kan foretage en optimal sanering, og sammen med kunden finder vi frem til den rigtige løsning. I sidste ende tager vi os af alt det praktiske omkring selve arbejdet.

Erfaring og kreativitet

Med masser af solid erfaring med anlægsgartnerarbejde er Krøyer Voss en pålidelig samarbejdspartner, når du skal have foretaget gårdsanering.

 • Kan rådgive om alt fra nyanlæg til pleje af grønne områder
 • Fagudlærte anlægsgartnere
 • Mere end 50 års erfaring
 • Kreative og fyldt med ideer og viden

God kontakt med kunderne

Kundekontakten og den gode dialog omkring ethvert projekt, stort som småt, er rigtig vigtige for os. Derfor gør vi os umage for at reagere så hurtigt som muligt på forespørgsler og for altid at overholde alle aftaler. Vi møder op til aftalt tid og holder vores kunder godt informeret igennem hele processen.

Se nogle af vores projekter

Vi elsker at forvandle en gammel og trist baggård til hele boligkvarterets oase – netop fordi en flot have skaber hygge og god stemning.

Se nogle af vores tidligere udførte projekter her:

Gårdsanering på Nørrebro

Gårdsanering på Amager

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om gårdsanering eller om en af vores mange andre services, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 44 41 41 05 eller send os en mail på morten@kroeyervoss.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os

  Vores ydelser 🙌

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.