Han, Hun og Haven i Holbæk

​Herunder finder du billeder fra optagelserne til Han, Hun og Haven i Holbæk. Forrest ligger en haveskitse tegnet af Morten Voss, efterfulgt af en planteliste. Herefter billeder af personer og huse. På flere af billederne kan du klikke flere gange. Først til mellemstor, og derefter til fuld skærm.

En billedserie med blomsterbilleder ligger efter den første række.

​Morten Skriver:

I Holbæk laver vi en terrasse i squareline fliser fra IBF på ca. 35 m2 med sorte kopsten, en belægning der giver et stramt mønster. Tiden var knap, men heldigvis var der i forvejen udlagt en god bund, så vi ikke behøvede at udlægge stabilgrus. Jeg valgte denne belægning, da den passer godt til huset.

Jeg valgte at opsætte to hegnsfag af hassel med egetræsramme, som afskærmning mod den kommende garage, samt to store bødkerkrukker tilplantet med kæmpe Cannaer.

De eksisterende bede blev udvidet med supermuld og tilplantet med stauder, slyngplanter o.m.a. som kan ses i plantelisten.

Per og en ven lavede selv et tehus, med nogle gamle vinduer fra en kirke som prikken over I’et.

Vi nåede det lige til tiden og jeg synes at haven blev rigtig god på kun en dag.

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os

  Vores ydelser 🙌

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Dagmarsgade-billede

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.
  Græsplæner

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  anlægning af have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  belægningsarbejde

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

  Lyder det spændende?

  Har dette vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at tage kontakt til os.