Kroyer Logo

Cirkulært havedesign

I dette haveanlæg i Holbæk, som er et helt nybygget hus i et klassisk nybyggerkvarter, har Morten Voss designet en lille perle af en have. Det bliver en rigtig dejlig have, når den vokser lidt til. Vi glæder os til at tage flere billeder af haven, når græsset er kommet op og også til næste år, hvor det hele blomstre og er blevet større. 

Det unikke haveanlæg indeholder:

Terrasser

Terrasserne er udført som cirkler og kurver i et overdrevet flot design og udførsel.

Der er anvendt Bretagne klinker og det er jo en teglsten som er utrolig flot og behagelig at færdes på! Fordelen ved teglsten er, at der er utroligt holdbare og tåler at blive højtryk spulet osv. De mister ikke farven som beton gør. Det er klart en af vore favoritter.

Indkørsel

Er en permeabel indkørsel af skærver, dvs. at den er vandgennemtrækkelig og derfor kan håndværkerfradraget bruges, da den ikke afvander i kloakken.

Desuden er det en billig løsning på en indkørsel, som jo ellers typisk er klart de dyreste mi en have. 

Slotsgrus stier

Stien rundt om huset er lavet af slotsgrus, der ligger på stabilgrus, hvilket også er en permeabel belægning. Igen en billig måde at lave en belægning på steder, hvor der måske ikke er så meget færdsel. Så kan pengene bruges til en super belægning på terrasserne i stedet.

Kantningen er brosten og helt inde ved huset er lagt granit skærver som forhindre opsprøjt på muren. 

Frugthaven

Området i baghaven er et have område af frugttræer: Æbler 3 sorter, pærer 2 sorter, kirsebær 2 sorter og blomme 1 sort. Desuden et væld af forskellige bærbuske.

 

Da kunden som de fleste, ønsker sig en så vedligeholdelses nem have som muligt, så er der lagt barkflis i hele områder, undtagen lige bag granit brostens kanterne, hvor der er plantet jordbær som bunddække i massevis.  

 

Surbundsbede

Ved terrasserne er der plantet mange forskellige surbunds planter i to runde hvælvede prydbede

 

Den Blå forhave

Forhaven er et tema af geranium som bunddække, og syriske roser som afskærmning af den runde affalds håndterings plads.

Vi glæder os til at holde øje med denne have i fremtiden og tage en masse billeder.

Du kan også finde en ligge video af haven her på siden og på YouTube. 

 

Kontakt din gartner og hør mere

​Har du brug få råd, eller er du klar til at få dit haveanlæg lavet hos en dygtig gartner er vi naturligvis klar. Vi er super fleksible og effektiv, derfor kan du med fordel kontakte os på 44 41 41 05 eller skrive en e-mail på morten@kroeyervoss.dk.

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​