Haveundervisning i pleje af grønne områder

En tredje måde, vi kan tilbyde pleje af haver på, er via haveundervisning i kundens egen have. Her har du en unik mulighed for at få sat haven i stand og blive undervist af enten Helen eller Morten samt endnu en dygtig anlægsgartner.

Trænger haven til en overhaling? Er den groet dig lidt over hovedet og er du rådvild i forhold til, hvordan du bedst muligt griber pasningen af din have an? Så er der for alvor hjælp at hente her.

Vi ankommer med en ladvogn fyldt med gartnerværktøj og maskiner, hvor vi igennem en hel dag giver din have en overhaling samtidigt med, at vi underviser dig i plejen og pasningen af haven.

Personlig og aktiv undervisning

Ved ankomsten tager vi en hurtig snak med dig om, hvad du ønsker, der skal gøres samt hvad du ønsker undervisning i. Når dette er på plads, går vi i gang med det fælles havearbejde, hvor vi side om side ordner haven.

Vi viser dig, hvordan du passer din have på en let måde og indvier dig i forskellige teknikker, som kan forsimple og lette havearbejdet for dig i fremtiden. Vi gennemgår derudover dit værktøj og rådgiver dig til, hvad du evt. bør anskaffe dig.

Har du spørgsmål undervejs, er du meget velkommen til at stille dem og når dagen er omme vil du have lært følgende:

 • At klippe din hæk lige
 • Lugning af dine bede (uden at ligge på knæ dagen lang)
 • Korrekt beskæring af buske og træer
 • Fået overblik over planter og korrekt pasning af disse
 • Korrekt pleje af belægninger
 • Samt meget mere.

I det hele taget lærer du at passe din have på en langt nemmere måde og inden vi kører igen, vil du have fået en super flot have og du vil have lært en masse om din have og grøn pleje.

Hvad koster det?
Prisen er baseret på en arbejdsdag med Helen samt én anlægspartner (dvs. 15 arbejdstimer).

Samlet pris (inkl. moms): 9.900,-
Prisen er inkl. køreturen til og fra kunden, besøget på genbrugspladsen med haveaffald, servicevogn med maskiner, redskaber og værktøjer til det meste. Prisen betales, når dagen og arbejdet er omme.​​

Lyder det interessant?

Har dette projekt vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Skriv til os

  Vores ydelser 🙌

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​