Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anlægsgartner i Holbæk, Køge og omegn

Anlægsgartner Krøyer Voss tilbyder alle løsninger, når det kommer til anlægsgartneri. Vi arbejder blandt andet med havedesign og nyetablering af haver, belægningsarbejde, terrasser, indkørsler og støttemure. Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 41 41 05, hvis ud vil høre mere.


Udgangspunkt i dine ønsker

I vores arbejde har vi altid fokus på det unikke, og vi tager udgangspunkt i lige præcis dine ønsker. Derfor kommer vi gerne hjem til dig for at høre mere om dine ønsker, behov og drømme. På den baggrund kan vi med vores viden og erfaring hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning.


Hjælp til både private og erhverv

Hvad end det er den private have, der trænger til en kærlig hånd, eller din virksomheds grønne arealer, der skal passes og plejes, så kan du få hjælp hos os – din lokale anlægsgartner i bl.a. Køge og Holbæk. Vi tilbyder mange forskellige typer haveservice og kan sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedste service.


Forskellige former for haveservice

Vi står klar til at hjælpe dig med at få haven og de grønne områder til at trives, og vi tilbyder en række forskellige former for service:

  • Vi kan komme eksempelvis ugentligt eller månedligt
  • Vi kan komme fire gange om året og gøre din have klar til forår, sommer, efterår og vinter
  • Lær selv, hvordan du nemt og korrekt plejer haven – vi kommer ud og underviser dig
  • Har du en enkeltstående opgave, hjælper vi også gerne med den

Uanset hvad du har brug for, så er du meget velkommen til at kontakte os på 44 41 41 05 og høre mere.


Mange års erfaring

VI har arbejdet som anlægsgartnere i mange år, og har de seneste 11 år drevet vores egen virksomhed. Her skaber vi funktionelle, smukke og kreative haver, og vi går op i vores arbejde med liv og sjæl. Måske har du set os i haveprogrammet "Han, Hun og Haven" på TV2, hvor vi igennem 31 afsnit har kreeret unikke haver for mennesker i hele Danmark. Vil du høre mere om, hvad vi som din anlægsgartner i Holbæk og Køge kan gøre for din have? Så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​