Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fast månedlig aftale

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.

Plan for pleje af grønne områder

Første skridt er et møde med kunden, hvor vi aftaler præcis, hvad der skal gøres, hvor ofte det skal gøres samt hvilket kvalitetsniveau, der ønskes.

Når vi er enige om opgavens omfang, niveau og pris, udarbejder vi en plejeplan og plejeaftale, som alle parter underskriver. Så er aftalen fastlagt og i gang og du kan læne dig tilbage og nyde de grønne arealer, alt imens vi styrer alpleje og service.​

Foreligger der allerede en plejeplan, udbudsmateriale i licitation eller på anden vis en beskrevet opgave hos kunden, hvor ønsker for grøn pleje er beskrevet på forhånd, kan vi give et tilbud ud fra denne.

Alsidig og fleksibel service

Med jævne mellemrum sørger vi for at mødes med kunden til en ”havevandring/driftsmøde”, hvor vi gennemgår, om alt er, som det skal være, og om der er behov for ændringer eller eventuelle supplerende haveservice.

Ønsker du en fuld pakke tilbyder vi også ejendomsservice, som omfatter trappevask, fyrrum, pæreskift, telefonpasning, navneskilte, vinduespudsning, affaldshåndering, anlægsarbejde og reparationer. Vi kan også stå for snerydning samt saltning til en fast pris pr. gang.​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​