Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fast månedlig aftale

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.

Plan for pleje af grønne områder

Første skridt er et møde med kunden, hvor vi aftaler præcis, hvad der skal gøres, hvor ofte det skal gøres samt hvilket kvalitetsniveau, der ønskes.

Når vi er enige om opgavens omfang, niveau og pris, udarbejder vi en plejeplan og plejeaftale, som alle parter underskriver. Så er aftalen fastlagt og i gang og du kan læne dig tilbage og nyde de grønne arealer, alt imens vi styrer alpleje og service.​

Foreligger der allerede en plejeplan, udbudsmateriale i licitation eller på anden vis en beskrevet opgave hos kunden, hvor ønsker for grøn pleje er beskrevet på forhånd, kan vi give et tilbud ud fra denne.

Alsidig og fleksibel service

Med jævne mellemrum sørger vi for at mødes med kunden til en ”havevandring/driftsmøde”, hvor vi gennemgår, om alt er, som det skal være, og om der er behov for ændringer eller eventuelle supplerende haveservice.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->