Anlægsgartner Midt- og Vestsjælland

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss tilbyder vi alle former for anlægsgartneri i Midt- og Vestsjællland. Vi er specialister i havedesign og nyetablering af haver, men vi udfører også belægningsarbejde, etablering af terrasser, indkørsler, støttemure m.m. Vi vil med andre ord gerne være din anlægsgartner i Midt- og Vestsjælland.

Anlægsgartner med udgangspunkt i dine ønsker

I vores arbejde har vi altid fokus på kvalitet, og vi tager udgangspunkt i lige præcis dine behov og ønsker. Måske har du brug for vejledning og inspiration, hvis du skal have anlagt en nybyggerhave? Derfor kommer vi gerne hjem til dig, for at høre mere om dine ønsker, behov og drømme. På den baggrund kan vi med vores viden og erfaring, hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning. Det er f.eks. vigtigt at funktionalitet, design samt tid til efterfølgende vedligeholdelse interagerer med hinanden. Vi kan skabe en flot og brugbar have, der samtidig er nem at vedligeholde.

Store og små projekter – privat eller erhverv

Vi tilbyder alle former for anlægsgartneri – og vi løser både små og store projekter.

Om det er den private have, der trænger til en kærlig hånd, eller din virksomheds grønne arealer, så har vi masser af erfaring og gode ideer. Om du er fra Køge eller Solrød – lad os høre fra dig.

Vi kan helt sikkert hjælpe med dit projekt, og vi vil selvfølgelig gerne være din foretrukne anlægsgartner i Midt- og Vestsjælland, om du bor i Køge, Holbæk, eller andet sted, så kommer vi over hele Sjælland.

Anlægsgartner med mange års erfaring i Midt- og Vestsjælland

Vi har arbejdet som anlægsgartnere i mange år, og vi har de seneste 11 år drevet vores egen virksomhed. Vi elsker at skabe funktionelle, smukke og kreative haver, og vi går op i vores arbejde med liv og sjæl. Måske har du set os i haveprogrammet “Han, Hun og Haven” på TV2, hvor vi igennem 31 afsnit har kreeret unikke haver for mennesker i hele Danmark?

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din have? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan ringe til os på telefon 44 41 41 05.

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.