Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Haveanlæg inspiration

Hvis du har brug for inspiration til et kommende haveanlæg eller til nyanlæg som indkørsel, brolægning eller måske en flot ny terrasse, så kan vi hos Anlægsgartner Krøyer Voss ved Roskilde og Greve hjælpe dig godt på vej.

Nederst her på siden under ”tidligere projekter” finder du en masse billeder af vores arbejde med haveanlæg rundt omkring på Sjælland (f.eks. Roskilde, Greve, Karlslunde og Gentofte), hvor du kan få inspiration og ideer til dit eget haveprojekt.

Som selvstændige anlægsgartnere gennem mange år, har vi rigtig god erfaring både med havedesign og udførelse af haveanlæg. Det er vigtigt for os, at du får lige præcis den have, som du drømmer om og som passer til dine behov og ønsker. Mange af vores projekter er designet af Morten Voss og herefter udført af vores dygtige anlægsgartnerteam. Måske kender du os fra tv-programmet ”Han, Hun og Haven? ”

Han, Hun og haven

Hvis du gerne vil opleve, hvordan vi skabte en masse smukke og unikke haver gennem de 31 tv-programmer Han, Hun og Haven, så kan du stadig finde afsnittene på TV2 Play.

Vi har også samlet lidt billeder derfra her på siden, hvor du ligeledes kan finde inspiration til dit helt eget haveanlæg

Video og havetips

​Her kan du finde små filmklip med gode havetips samt inspiration til ”gør det selv” projekter, som vi håber du kan drage nytte af. Klippene linker videre til YouTube, så husk at vende tilbage til vores side efterfølgende for mere information. Vi laver somme tider nye klip, så husk at kigge ind engang i mellem. 

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->