Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyanlæg af have udføres af professionelle anlægsgartnere

Skal du ”Have” lavet ”Have”? Måske et større eller mindre nyanlæg i byerne omkring Greve, Roskilde og Solrød? En græsplæne, et nyt bed, en træterrasse? Så er du kommet det rigtige sted hen! Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, store som små nyanlæg. Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi vist i utallige haveprogrammer på TV2.

​Anlægsgartnere med fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

​Vi har altid gode og unikke ideer i ærmet til nyanlæg af have, som danner rammen om både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver. Vi rådgiver dig til, at tage de bedste valg til haven! Såsom materialevalg og planter og så videre, så dit nyanlæg holder sig smukt i mange år. Det er et absolut must! at kvaliteten er i orden og overholder de gældende krav og regler! sådan at du som kunde, har en god oplevelse med processen af anlægning af dit nye haveanlæg. Helt fra designfasen og til du sidder med fred i sjælen i det færdige 

nyanlæg. 

Det er Haver - Det er Kunst

​At udføre at godt anlægsarbejde af en have, eller andet anlæg, er en kunstart som kræver mange års erfaring. Der er rigtig mange ting, der skal være på plads i en ny have eller andet nyanlæg af have.

Hvad skal den egentligt kunne? ​Er den til aktivt brug, til hvile og meditation eller måske begge dele.

​Der nogle funktioner, den skal kunne opfylde til de forskellige aktiviteter du ønsker, lige fra hygge på terrassen, plads til leg, afvanding ved styrtregn, noget til munden, til næsen og så videre.

Ved nyanlæg af have skal den helst være så funktionelt og nem at passe som muligt. Det skal også gerne være et unikt og have et gennemgående design, der passer til din personlighed og temperament! Alt dette er vi eksperter i at gennemskue, ved det første uforpligtende møde i din have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om nyanlæg af have

​Ønsker du at høre mere om pris på nyanlæg af have, og hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med et nyanlæg eller noget andet. Så kontakt os på telefon​ 44 41 41 05 ​eller skriv til vores e-mail​ morten@kroeyervoss.dk.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside