Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyanlæg af have udføres af vores egne professionelle anlægsgartnere

Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg. Så hvad enten du har behov for en græsplæne, et nyt ​bed, brolægning, eller en ny flot træterrasse, så er vi klar til at hjælpe. 

Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

Vi har en central beliggenhed nær Roskilde, Greve og Solrød, så vi kan let varetage opgaver både i nærområdet, i Nordsjælland samt på Midt- og Vestsjælland.

Anlægsgartnere med fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

​Vi har altid en masse gode og unikke ideer i ærmet til nyanlæg af have, som danner rammen til både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver. Vi rådgiver dig omkring de bedste valg til haven i forhold til materialer, planter m.m., så dit nyanlæg vil holde sig smukt i mange år og er til at vedligeholde. Det er et absolut must at kvaliteten er i orden og overholder de gældende krav og regler, sådan at du som kunde, kan føle dig tryg gennem hele processen med anlægning af dit nye haveanlæg. Helt fra designfasen og til du sidder med fred i sjælen i det færdige nyanlæg.

Det er Haver - Det er Kunst

Det er - Anlægsgartner Krøyer Voss

​At udføre at godt anlægsarbejde af en have, eller et andet anlæg, er en kunstart som kræver mange års erfaring.

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss i Roskilde har vi altid stor fokus på at skabe det haveanlæg, der opfylder dine behov og ønsker. Og der kan være mange ting der skal afbalanceres for at dit haveanlæg går op i en højere enhed. Udtryk, oplevelse og funktionalitet skal gå hånd i hånd, så alle dine ønsker kan inkluderes.

Så hvilke muligheder skal din have rumme? ​Har du brug for et fristed/oase til hvile og meditation eller skal den indbyde til aktivitet og udeliv? Måske drømmer du om begge dele.

En have kan varetage mange funktioner og behov.

​Det kan være en skøn solrig træterrasse til hyggelige stunder med familien, plads til leg og sjov på græs (nedgravet trampolin), afvanding ved styrtregn, samt planter/blomster til både syns-, smags- og lugtesans.

Ved nyanlæg af have skal slutresultatet være funktionelt og let at vedligeholde. Det skal også gerne være et unikt haveanlæg med et gennemgående design, der passer til din personlighed og dit temperament! Alt dette er vi eksperter i at gennemskue allerede ved det første uforpligtende møde i din have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om nyanlæg af have

​Ønsker du at høre mere om pris på nyanlæg af have, og hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med et nyanlæg eller noget andet. Så kontakt os på telefon​ 44 41 41 05 ​eller skriv til vores e-mail​ morten@kroeyervoss.dk.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->