Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyanlæg af have udføres af professionelle anlægsgartnere

Skal du ”Have” lavet ”Have”? Måske et større eller mindre nyanlæg i byerne omkring Greve, Roskilde og Solrød? En græsplæne, et nyt bed, en træterrasse? Så er du kommet det rigtige sted hen! Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, store som små nyanlæg. Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi vist i utallige haveprogrammer på TV2.

​Anlægsgartnere med fokus på kvalitet, æstetik og rådgivning

​Vi har altid gode og unikke ideer i ærmet til nyanlæg af have, som danner rammen om både funktionelle, praktiske, smukke og sansende haver. Vi rådgiver dig til, at tage de bedste valg til haven! Såsom materialevalg og planter og så videre, så dit nyanlæg holder sig smukt i mange år. Det er et absolut must! at kvaliteten er i orden og overholder de gældende krav og regler! sådan at du som kunde, har en god oplevelse med processen af anlægning af dit nye haveanlæg. Helt fra designfasen og til du sidder med fred i sjælen i det færdige 

nyanlæg. 

Det er Haver - Det er Kunst

​At udføre at godt anlægsarbejde af en have, eller andet anlæg, er en kunstart som kræver mange års erfaring. Der er rigtig mange ting, der skal være på plads i en ny have eller andet nyanlæg af have.

Hvad skal den egentligt kunne? ​Er den til aktivt brug, til hvile og meditation eller måske begge dele.

​Der nogle funktioner, den skal kunne opfylde til de forskellige aktiviteter du ønsker, lige fra hygge på terrassen, plads til leg, afvanding ved styrtregn, noget til munden, til næsen og så videre.  

Ved nyanlæg af have skal den helst være så funktionelt og nem at passe som muligt. Det skal også gerne være et unikt og have et gennemgående design, der passer til din personlighed og temperament! Alt dette er vi eksperter i at gennemskue, ved det første uforpligtende møde i din have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om nyanlæg af have

​Ønsker du at høre mere om pris på nyanlæg af have, og hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med et nyanlæg eller noget andet. Så kontakt os på telefon​ 44 41 41 05 ​eller skriv til vores e-mail​morten@kroeyervoss.dk.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​