Anlægsgartner i Nordsjælland

Lyngby, Gentofte eller Nærum?

Trænger jeres nuværende have til en modernisering eller renovering, og ønsker I jer noget helt særligt, så kan vi tilbyde jer en samlet og unik løsning i høj kvalitet. Hos Anlægsgartner Krøyer Voss tilbyder vi projektering af haveanlæg med mulighed for personligt havedesign både i forbindelse med nyanlægning, samt ved renovering af eksisterende haver.

Vi vil gerne være din foretrukne anlægsgartner i Nordsjælland, og vil gøre alt for at opfylde dine drømme.

Anlægsgartner Nordsjælland - gør din drømmehave til virkelighed

Med dig i centrum kan vi sammen skabe en unik have, der opfylder ønsker og behov i forhold til personlighed og funktionalitet. I samarbejde med vores havearkitekt Morten Voss, tegnes, idéudvikles og skabes rammerne for jeres fremtidige have, med fokus på jeres særlige ønsker og ideer.

Vi etablerer alle former for beplantning, og vi har mange års erfaring, så næsten alt kan lade sig gøre. Vi har erfaring med alle former for haveanlæg, og vores dygtige team af anlægsgartnere løser altid vores opgaver med fokus på kvalitet og kreativitet, og vi er derfor sikre på, at vi også kan skabe jeres drømmehave.

Professionel anlægsgartner i Nordsjælland

Vi arbejder altid professionelt og det vigtigste er, at I er tilfredse med det færdige projekt. Vi kører til hele Nordsjælland, lige fra Gentofte, Hillerød, Helsingør, samt alle steder derimellem.

I kan se nogle af vores unikke designs i bl.a. Nordsjælland under inspiration – tidligere projekter. Måske kender I os fra programmet ”Han, Hun og Haven” på TV2 (se ligeledes billeder herfra under inspiration), hvor vi har vist vores håndværk og kreative sider.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Om der skal anlægges en helt ny have eller den gamle skal renoveres, tilbyder vi altså både design og færdiggørelse af jeres haveanlæg. Vi udfører gerne både små som store projekter for private eller for virksomheder. Hvis I har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser altid frem til et nyt og spændende projekt.

Vi kommer også gerne hjem til dig, for at høre nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig på telefon 44 41 41 05.

Lyder det interessant?

Har disse projekter vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os endelig.

Du kan bruge kontaktformularen eller kontakte os direkte på telefon og mail.

Du kan også hoppe videre og lade dig yderligere inspirere her

Skriv til os

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, vandsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.