Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Han, Hun og Haven – haveprogram fra TV2

Det populære haveprogram ”Han, Hun og Haven” har igennem flere år hjulpet mennesker med smukke og usædvanlige kærlighedshistorier med at overraske deres bedre halvdel med en ny, flot have.

Anlægsgartner Krøyer Voss ved Roskilde og Greve har i denne forbindelse været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”. Vi har således kørt Danmark rundt, lige fra Holdbæk til Aalborg, og overrasket mange danskere med en ny have.

Vores rolle i ”Han, Hun og Haven”

Alle haver i programmet er tilrettelagt af Morten, som også har stået for halvdelen af havedesignene. Den anden halvdel er designet af Greg Kobett fra Gisselfeld Paradehus. Helen og Morten har efterfølgende udført og lavet haverne, og afhængigt af opgavens omfang, har op til otte af vores egne anlægsgartnere hjulpet til.

Igennem årene er det blevet til mange unikke og kreative haver med vidt forskellige design og funktioner, som tager udgangspunkt i haveejerens egne ønsker og ideer.

​Fokus på det unikke og personlige

Vi holder begge af at skabe unikke haver, som matcher den enkelte haveejers personlighed og behov, og vi har specialiseret os i at skabe nogle fede effekter samt rolige omgivelser ved hjælp af relativt få midler.

Man kan med fordel genbruge lidt af det gamle, tilføre lidt nyt og ud fra kreativitet og fantasi kreere flotte og anvendelige haver. Dette er netop eksemplet med flere af haverne i ”Han, Hun og Haven”.


Få et tilbud fra vores gartner

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en dygtig gartner i Greve, Roskilde, Holdbæk eller på resten af Sjælland. Ring til os på telefon 44 41 41 05 eller send en e-mail til morten@kroeyervoss.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->