Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Se et udpluk af de mange flotte haver vi har lavet

Haveanlæg inspiration

Har du brug for inspiration og ideer, og vil du gerne se vores arbejde med haveanlæg og nyanlæg, så er du det rette sted. Nederst på siden finder du billeder af vores mange projekter fra b.la. Roskilde, Greve, Solrød og Gentofte. Vores dygtige team af anlægsgartnere tilbyder altid grundig rådgivning og vejledning i forbindelse med renovering af haveanlæg eller anlæg af ny have.

Ønsker du/I noget helt særligt og unikt, tilbyder vi også nyt havedesign.

Vi stræber altid efter at skabe haveanlæg, der både matcher kundens personlighed og behov for funktionalitet. Om du er mest til et minimalistisk haveanlæg, eller måske til det mere romantiske med tæt beplantning, blomster og smalle stier, så er vi som anlægsgartnere specialister i, gennem et tæt samarbejde med dig, at finde den helt rigtige løsning

Dit behov kan også være mere enkelt. En stor dejlig terrasse i sandsten, en græsplæne med nedgravet trampolin samt en robotplæneklipper er en ganske populær løsning hos den travle børnefamilie. Der er et vælg af kombinationsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Uanset hvad du drømmer om, så håber vi, du kan finde masser af inspiration til dit projekt (stort som småt) her i vores billedgalleri. Og husk vi er altid klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig om netop dit haveanlæg. ​

​​

​​Klik på Haveanlæggene herunder for yderligere inspiration

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->